Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Özkaymak Turizm Deprem Bölgesine de Yardıma Koştu

Özkaymak Turizm Deprem Bölgesine de Yardıma Koştu
08 Şubat 2023 - 14:50 'de eklendi ve 365 kez görüntülendi.

Konya Otogarında mahsur kalanları ağırlayan Özkaymak Turizm, otelinin kapılarını depremzedelere açtı, valilik emrine 10 otobüs verdi ve yardım tırlarını da bölgeye gönderdi.

11 ilimizde büyük yaralara açan deprem sonrası Türkiye ve otobüs sektörü seferber oldu.Birçok deprem bölgesine ulaşım geçici olarak yol şartlarından dolayı kapatıldı.Şehirlerarası otobüs terminallerinde de yolcular mahsur kaldı.Yoğun konaklama ihtiyaçlarının yanı sıra gıda ve hijyen ihtiyaçlarının da ortaya çıktığı çıktığı bu süreçte Konya otogarında mahsur kalan yolculara Özkaymak Turizm 3 öğün yemek ikram etti.

Özkaymak Turizm Alanya ve Konya’ya sevk olan depremzede ve ailelerine Özkaymak Otellerinin kapılarını da açtı. Adnan ve Erol Özkaymak,Özkan Özkaymak , oluşturulan kriz masası ile entegreli çalışarak depremzede yakınlarının barınma ihtiyaçlarını ayrıca kamu kurmları personellerinin bölgeye sevkiyatını yapıyor. Konya’dan gönüllü olarak deprem bölgesine gitmek isteyen vatandaşlar için de yine valilik bünyesine 10 adet şehirlerarası yolcu otobüsü tahsis edildi.

Deprem felaketinde evlerini kaybeden birçok ailenin gıda ihtiyaçları için de ayrıca Özkaymak grubu öncülüğünde hazırlanan iş makinaları ve yardım tırları dualar eşliğinde Konya’dan yola çıktı. Özkaymak yöneticileri deprem bölgesine yardımların devam edeceğini kaydetti.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER