Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Otokar’dan Slovakya’nın Başkentine 70 Kent

Otokar’dan Slovakya’nın Başkentine 70 Kent
20 Aralık 2021 - 14:46 'de eklendi ve 2734 kez görüntülendi.

Sakarya’dan Slovakya’ya 70 Körüklü Kent

Otokar, Kent Körüklü otobüsleri için Bratislava Toplu Taşıma Şirketi DPB’den aldığı siparişin teslimatlarına başladı. Bratislava Toplu Taşıma Şirketi DPB’nin isterleri doğrultusunda, yolcuların seyahat deneyimini keyifli kılacak ve şoförlerin sürüş konforunu arttıracak birçok yenilikle Kent Körüklü, Bratislava ulaşımına yeni bir soluk getirecek.

Geçtiğimiz yıl açılan toplam 70 otobüslük ihalesini kazanana Otokar,Bratislava taşıma şirketi DPB’ye araçları teslim etmeye başladı.Slovak başkentine ihrac edilen Kent körüklü serisi,başkentte faaliyet gösteren otuz yıllık Karosa otobüslerinin yerini alacak.Otokar,Otokar Kent C 18.75 serisi ile katıldığı 70 adet yeni körüklü otobüs ihalesinde, araç başı en ucuz fiyatı ”254.950 Euro” teklif sundu.

” Yetmiş yeni otobüsün satın alınması, Bratislava’nın toplu taşımadaki en büyük alımlarından birisi. Modern bir araç filosu ortak hedefimizdir.Bratislava belediye başkanı Matúš Vallo , toplu taşımanın bir kez daha insanlar için biraz daha çekici hale geleceğine inanıyorum, “dedi.

Kent körüklü otobüsleri, Bratislava’nın gereksinimlerine uygun olarak üretildi ve birçok yeni özelliğe de sahip. Otomatik olarak yolcu sayacak araçlarda Wi-Fi bağlantısının yanı sıra USB şarj bölümü de bulunuyor. Otobüslere yerleştirilen yüksek çözünürlüklü kameralarla donatılmış araçlarda, görme engelliler de dahil olmak üzere tüm yolcuların güvenliğini sağlayan modern bir bilgi sistemi de yer alıyor.Euro VI emisyon DAF motorlu Kent C serisi ZF otomatik şanzımana sahip.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER