Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Otogarlar’da Bayram Bereketi

Otogarlar’da Bayram Bereketi
21 Haziran 2023 - 20:30 'de eklendi ve 514 kez görüntülendi.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nda hareketlilik başladı.

Bayram tatili ile birlikte otogarlarda yoğunluk başladı.Ankara ve İzmir İstanbul’da şehirler arası otobüslere olan talep de yoğunluk yaşanıyor.Haziran 26 ve 27’sine kadar tüm seferler dolu.Henüz tatil olmadan otobüslerin dolması üzerine ve yeniden ek seferlerler artırılmaya başlandı. Otobüs şirketleri her bayram olduğu gibi vatandaşlarımızdan rica ediyoruz ” korsan sigortasız ve güvensiz yolcu taşımacılığı yapanlara güvenmesinler ciddi mağduriyer yaşayabilirler” dedi.

İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bayram yoğunluğu başladı. Diğer bayramlara göre bu bayramın otogarda daha yoğun geçiyor.Otogar esnafları ise “Tamamen tatil havası yok.Anadolu’ya olan seferlerimizde yoğunluk var” dediler.

Kurban Bayramı’na günler kala İstanbul 15 Temmuz Demokrasi Otogarı ve İzmir Otoagrı ayrıca Ankara Aşti otogarı da yoğun günlerini yaşamaya başladı. Büyük şehirlerde yaşayan vatandaşların aile ve akraba ziyareti için memleketlerine gitmek isteyenler Otogarlara akın etti. Özellikle İstanbul Esenler otogar girişinde yoğun araçlar kuyruk oluştururken, aynı yoğunluk peronların önlerinde de görüldü. Özellikle normalleşme dönemiyle birlikte bayram zamanında dahi eski yoğunluğunu arayan otobüs şirketlerininve otogar esnaflarının ise bu bayramda yüzü güldü. Vatandaşlar bilet bulmakta zorlanırken, seyahat firmaları ise vatandaşları mağdur etmemek için ek otobüs seferleri çıkarmaya başladı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER