Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Yeni Intouro’yu Tanıttı

Mercedes Benz Yeni Intouro’yu Tanıttı
17 Eylül 2020 - 14:30 'de eklendi ve 2993 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk AŞ’nin Hoşdere de 2007 yılında üretimine başladığı ihracat ve iç pazarda da kullanılan servis ve şehir otobüsü tamamen yeniledi.Tanıtımı yapılan ve çeşitli özelliklerde üretilen yerli Intouro, Hoşdere’nin ihracat otobüsleri arasında ilk sırada yer alıyor.


Tanıtımı yapılan yolcu otobüslerinde çıtayı yükselten yeni teknolojiye sahip ilk yolcu otobüsü oldu.Yeni kasa ıntouro Aktif Fren Yardımı 5 (ABA 5 ) acil durum fren sistemi ile donatılmış.

Yayalar veya bisikletlilerle çarpışma tehdidi durumunda,otomatik olarak frenleme ve ABA 5, önceki ABA 4 gibi, sabit veya hareketli bir engel algılandığında otomatik olarak fren yapabilme özelliğine sahip.


Yeni Intouro’da elektronik güvenlik programı olan ESP ile standart olarak ve diğer güvenlik ekipmanlarıyla birlikte isteğe bağlı olarak sunulan gelişmiş güvenlik özellikleri bukunuyor.Yaya algılama özelliğine sahip kör nokta ve dönüş güvenliği destek sistemi olan Sideguard Assist paketi de bulunuyor.Bu sistem sayesinde yayalar veya motorbisiklet ve bisiklet gibi hareketli nesnelerin yanı sıra sabit engellere karşı uyarıcı sistem bulunuyor.Her iki yardım sistemi ile yeni Intouro, otobüsler için yeni güvenlik seviyesini üst düzeyde sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz Intouro üç farklı Intouro toplam uzunluk ile 6,08 ila 7,26 m,12,14, metre 12,64 metre ve 13,32 m uzunluk da satışa sunuluyor ve 13 metrelik araç dingilli sınıfında ve 65 kişiye kadar koltuk kapasitesi bulunuyor.bir çok taşımacılık alanında Okul ve servis resmi özel görev taşımalarının yanı sıra günübirlik geziler ve hafta sonu gezileri için konforlu bir yolcu otobüsü gibi çok çeşitliliğe sahip.Optimize edilmiş aerodinamik ve ağırlığı ile fazla yakıt verimliliği sağlıyor. 

OM936 EURO6

Yeni Intouro 12 metre uzunluğunda 2,55 genişşiliğie ve 3,36 metre yüksekliğe ve 55 kişilk yolcu kapasitesi ile,yolcu için wi-fi mediarouter donanıma da sahip.

OM 936 7.7 litrelik 354 beygir gücünde motor ve Mercedes PowerShift 8 vitesli olarak satışa sunulacak.ABA 5, yan sensör ve şerit asistanları yanı sıra,BiXenon farlar standart.

, Active Brake Assist 5, Sideguard Assist, Spur-Assistent
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER