Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes-Benz Yeni Actros L Driver Extent+

Mercedes-Benz Yeni Actros L Driver Extent+
19 Şubat 2022 - 16:30 'de eklendi ve 1551 kez görüntülendi.

Edition1 ve Edition2 serisi ardından standartların dışında yeni Actros L serisi en üst paketi Driver Extent+ ile tanıtıldı. Dışarıdan belirgin bir şekilde benzersiz olan tasarımı ve içeride yeni tasarım dokunuşlarıyla geliyor.

Mercedes-Benz kamyon amiral gemisinde lüks paket bir çekici daha sundu.Sınırlı sayıda sadece 150 adet olarak üretilecek.Tüm ikinci nesil Active Drive Assist sistemleri sayesinde trafikte araç kullanmak da daha kolay.

Yeni özel seri Driver Extent+,seçkin tasarımı ve birinci sınıf konforuyla dikkat çekiyor.

Kamyon, mat gri renkte özel çıkartmalara sahip.Ön göğüs kenar çıtaları ve ızgara kenarları krom çıtalara sahip,yan camların altına ve ayrıca güneşlik, yan kaplama ve ön kısımlara renkli vurgular eklenmiş.Kabin renkleri ise 480 adet boya seçenekleri arasından özel sipariş olarak seçilebiliniyor.

Edition1 ve 2 serisinde olduğu gibi güneşlik de yine dört yuvarlak farlar ve serinin ismi ile bütünleşen metal rozet çıta ile geleneği korumuş.Güneşlikde ki farlar her türlü hava koşullarında sürücülerin görüş açısını artırıyor. Güneşlikde bulunan farlar LED teknolojisine sahip. Ön ve arka akslara bijon kapakları, arka aks kapakları ve bijon somunu koruma kapakları takılmıştır. Bunlar siyah boyalı veya yüksek kaliteli paslanmaz çelikten.Mercedes-Benz yazılı aydınlatmalı giriş rozeti ve sürücü ve ön yolcu tarafındaki paslanmaz giriş basamakları da çelikten.

Ancak Driver Extent+ Toplam 138 LED’li ortam aydınlatması, kabinde hoş, dolaylı bir ışık sağlar ve renk ve yoğunluk olarak ayrı ayrı ayarlanabilir.

Diğer bir özel özellik ise pod kahve makinesidir. Gerçek tarzda, aracın iç kısmındaki Mercedes-Benz tasarımına uyum sağlar ve kullanışlı boyutu sayesinde bardaklıkta kolayca saklanabiliniyor.

Ayrıca CabLock hırsızlık önleme cihazı, sürücüler için de ayrıca daha fazla koruma sağlıyor. Sistem merkezi kilit sisteminden bağımsız olarak kilitlenebilir ve açılabiliniyor.

Actros L Driver Extent +
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER