Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes-Benz Ucuz Tourismo Görünümlü Otobüs

Mercedes-Benz Ucuz Tourismo Görünümlü Otobüs
22 Mayıs 2022 - 10:30 'de eklendi ve 1562 kez görüntülendi.

Ucuz Tourismo görünümlü Signature 120 S 120 SL Yollarda! ”Vietnam’da üretilen uluslararası otomobil markaları ile küresel katma değer zincirine katılma” stratejisini uygulayan THACO AUTO, iç pazara hizmet veren ve ASEAN ülkelerine ihracat yapan uluslararası marka otobüsleri araştırmak, tasarlamak ve üretmek için dünyanın önde gelen otobüs üreticisi Daimler,Mercedes-Benz markasıyla işbirliği yaptı.

Aralık 2017’de THACO AUTO ve DAIMLER, teknoloji transferi ve FUSO kamyon ve otobüslerinin (DAIMLER altındaki markalar) Vietnam pazarında üretimi ve satışı için bir sözleşme imzalandı.

2018’den itibaren Güneydoğu Asya pazarında otobüs potansiyelini karşılamak için THACO AUTO ve DAIMLER, Vietnam’daki Mercedes Benz otobüs geliştirme projesinde ve bölge ülkelerine ihracat hedefine yönelik işbirliğine devam ediyor.Otobüsler için Ar-Ge Merkezi, Vietnam ve Güneydoğu Asya’da arazi koşullarına ve trafik altyapısına uygun Mercedes-Benz şasisi üzerinde tasarlanarak geliştiriliyor. Aynı zamanda, THACO AUTO, teknik ve düzenleyici gereklilikleri, üretim sürecini ve Mercedes-Benz otobüslerinin Avrupa kalite standartlarını karşılamak için Thaco Otobüs fabrikasındaki üretim hatlarını makul otomasyon ve dijital yönetim doğrultusunda bir dizi iyileştirmeye yatırım yaptı.

Vietnam da çığır açan tasarım, güçlü performansı ve üstün güvenlik sistemi ile THACO Mercedes-Benz lüks otobüsü , Vietnam’daki yolcu taşımacılığı sektörüne yeni bir standart getirecek.

Tourismo Görünümlü Montero 120 S 120 SL

THACO lüks otobüs Mercedes-Benz markası serisinde,dikkat çeken bazı donanımlar: 47 koltuk, 24 VIP koltuk, 34 yatak ve 22 VIP yataklı olmak üzere müşterilerin özel gereksinimlerine göre THACO AUTO tarafından tasarlanarak üretilmekte.

İç mekan, geniş ve dinamik bir alan yaratmak için bir tavan ışık sistemi ve esnek bir şekilde ayarlanmış yoğunluğa sahip çok boyutlu aydınlatma desenleri ile modern hale getirilmek üzere tasarlanmış. Kokpit, 4 yöne ayarlanabilen bir direksiyon,yolcu koltukları ve yatakları Doğu Asya antropometrisine göre araştırılmış ve tasarlanmış ve Vietnam’ın hava ve iklimine uygun ve tamamen yardımcı araçlarla donatılmış deri malzeme kullanarak telefon şarj cihazı, USB bağlantı noktası, kulaklık jakı, kişisel dolap gibi bir çok donanıma sahip.

Euro V standardı BlueTec5 OM457LA motor 430 beygir gücü ve 2100 Nm tork kapasiteli,düşük yakıt tüketimi ve GO 210 pnömatik güç destekli şanzımana sahip.Ek olarak, ekipman araçta bir dizi güvenlik özelliği ile donatılmıştır: Çekiş kontrol sistemi, hız sabitleyici sistemi, Voith hidrolik fren sistemi, sistemle birlikte ön ve arka disk frenler Elektronik fren kontrol sistemi (ABS, EBS) ) bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER