Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Türk’den Orkun Grup’a 100 Actros

Mercedes Benz Türk’den Orkun Grup’a 100 Actros
09 Mayıs 2017 - 18:40 'de eklendi ve 3662 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk, 100 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL aracı Orkun Group’a teslim etti. 
Mercedes-Benz Türk, 50.yılında uzun yıllardır işbirliği içerisinde olduğu Orkun Group şirketiyle bir kez daha el sıkıştı. Orkun Group, uluslararası nakliyede ve uzun yol yük taşımacılığında kullanacağı 100 adet Mercedes-Benz Actros 1845 LSnRL çekiciyi piyasa ifadesiyle midilli çekicileri Çatalca/Tepecik’teki tesisinde gerçekleşen törende teslim aldı.

Teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Genel Müdürü Gerhard Gross, Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Pazarlama ve Satış Direktörü Gökmen Önbulak katıldılar. Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayi Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Genel Müdürü Turan Dik ve Has Otomotiv Kamyon Satış Müdürü Onur Güldik’in de katıldığı toplantıya Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, Orkun Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Orkun Karadeniz ve Orkun Group Uluslararası Nakliye Genel Müdürü Yavuz Karadeniz ev sahipliği yaptı. Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün 2017’nin en büyük filo teslimatı olduğunu belirterek,  “Orkun Group’a bu alımları için teşekkür ediyorum. Bol kazanç diliyorum. Böyle bir teslimata, böyle bir yatırıma ülke olarak da ihtiyacımız vardı” dedi.

Orkun ismi herşeyden önemli

 

İlhan Karadeniz, Orkun isminin herşeyden önemli olduğunu dile getirirerek “4 kızım bir oğlum var. Bugün oğlum Orkun’un doğum günü. Benim için bugünün ayrı bir önemi var.” dedi. Kendisinden sonra işleri oğlunun devralacağını kaydeden Karadeniz, her zaman işin başında olduğunu söyledi. 3 yıldır 3. Havalimanın da kaldığını belirten Karadeniz, “İnşaatta 2 bin araç çalışıyor. 400 milyon metreküp harfiyat yapıldı. Bunun 190 milyon metreküpünü biz gerçekletştirdik. Tabi 500 araçla. Yani bir araçla üç aracın işini yapıyoruz. Fazladan 150 şoförümüz var. Bunun için Vietnam, Nepal, Gürcistan’dan şoför getirdik.” şeklinde konuştu. Mercedes’in satış sonrası hizmetleri diğer markalara benzemiyor Mercedes Benz Türk’ün satış sonrası hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ilhan Karadeniz, “Bugünü kadar birçok firma ile çalıştım ama Mercedes gibisi yok. Araç satmak önemli değil.  Önemli olan sattıktan sonraki hizmetler. Süer bey kendi firmasıymış gibi bizlerle ilgilendi. 3’ncü Havalimanı inşaatına defalarca geldi bu araç alımı sektörde son iki yıldaki en büyük kamyon alımıdır ve filoda ki yeni kamyonlarla birlikte Mercedes araçlar 290 adet ve toplam kamyon sayısı ile 1000’e yükselmiştir ve filonun tamamının Mercedes’e dönüştürmeyi düşünüyoruz.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER