Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Türk’den 25 Firmaya 200 Yeni Travego

Mercedes Benz Türk’den 25 Firmaya 200 Yeni Travego
07 Nisan 2016 - 21:26 'de eklendi ve 4137 kez görüntülendi.

24/02/ 2016 araç lansımanı yapıldı o tarihden sonra 200 Adet sipariş aldı,çok eleştirildi satmaz denildi ve bugün 50 adetlik ilk siparişlerini teslim etti.

• Mercedes-Benz Türk’ün Hoşdere Otobüs Fabrikası’da üretilen ve tamamen yenilenerek farklı bir tasarımın yanısıra, en güncel güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu teknolojileriyle donatılan yeni Travego nihayet Türkiye yollarına çıktı.
• Euro 6 normlarına uygun motora sahip olan toplam 50 adet yeni Mercedes-Benz Travego büyük bir teslimat töreni ile 25 farklı firmaya teslim edildi.
Türkiye şehirlerarası ve turizm otobüs sektörünün lideri Mercedes-Benz Türk’ün, kullanıcı ve yolcuların beklentilerine en üst düzeyde yanıt verebilmek amacıyla geliştirerek yenilediği otobüs ürün yelpazesinin amiral gemisi Travego, Türkiye yollarına çıktı.

• Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen törenle 50 adet yeni Travego 25 farklı firmaya teslim edildi. Törene Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Britta Seeger, Otobüs ve Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Müdürü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan’ın yanısıra satışları gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk bayilerinin yetkilileri ile firma yöneticileri katıldılar.

Ayrıntılar Linktedir

http://magazinulasim.com/Konu-otobus-teslimat-haberleri-2016.html?page=5

16ku808

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER