Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes-Benz Tourrider’a Büyük İlgi

Mercedes-Benz Tourrider’a Büyük İlgi
26 Şubat 2022 - 20:30 'de eklendi ve 1929 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Tourrider, UMA Motorcoach EXPO’da görücüye çıktı.Kuzey Amerikalı otobüsçüler Mercedes-Benz Türkiye üretimi Mercedes-Benz Tourrider’ı yakından görme şansı buldu.

Yeni Mercedes-Benz Tourrider için Amerika prömiyeri; Kuzey Amerika Pazarı için özel olarak tasarlanana Hoşdere üretimi Mercedes-Benz Tourrider Daimler Coaches North America, California, Long Beach’teki United Motorcoach Association (UMA) Motorcoach Expo’da düzenlenen fuarda iki serisi ile tanıtıldı.Türkiye üretimi Tourrider Long Beach Kongre Merkezi’nde ilgi odağı oldu.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı tourrider-33.jpg

23-26 Şubat 2022 tarihleri ​​arasında Long Beach Kongre Merkezi’nde,dikkatleri çeken birinci sınıf segment olan lüks Tourrider Business ve Tourrider Premium serisi ile sergilendi.California, Long Beach’teki UMA Expo’daki tanıtımda, yeni Mercedes-Benz Tourrider, Kuzey Amerika motorlu otobüs endüstrisindeki uzmanları ve sektörünü çok hızlı bir şekilde etkileyerek harika bir başlangıç ​​yaptı.

İlk Sipariş Yankiler’den Geldi

Tanınmış Boston otobüs operatörü ilk siparişi verdi.Yeni Mercedes-Benz tur otobüsü, Long Beach’teki (California) UMA Expo’daki resmi sunumunda harika bir başlangıç ​​yaptı ve Kuzey Amerika tur otobüsü endüstrisinin uzmanlarını da etkilemeyi başardı.

Boston merkezli “A Yankee Line”, otobüs şirketi ilk büyük sipariş veren ilk müşterisi oldu. Yankee Line yönetimi siparişi verirken yeni Tourrider olan güvenini dile getirdi: “Yolcularımıza çıtayı gerçekten yükselten yeni teknoloji güvenlik ekipmanlarıyla birlikte gelişmiş ve sofistike konfor sağlamayı dört gözle bekliyoruz. Ve yeni sipariş verdiğimiz Mercedes-Benz Tourrider, otobüslerimiz her yolcuya benzersiz bir deneyim sunma misyonumuza ,her bir yolcuyu etkileme geleneğimiz sürdürmemize katkı sağlayacak.”dedi

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER