Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Lüks Ereğli Turizm 30 Adet Setra ComfortClass Yatırımı İle Fark Yarattı.

Lüks Ereğli Turizm  30 Adet Setra ComfortClass Yatırımı İle Fark Yarattı.
30 Haziran 2016 - 1:53 'de eklendi ve 6954 kez görüntülendi.

Lüks Ereğli Turizm  30 Adet Setra ComfortClass S 516 HD Yatırımı İle Fark Yarattı.

Avrupa’nın otobüsteki asaletinin temsilcisi. Setra otobüsleri Türk otobüsçüsünün önemli yatırım tercihleri arasında olmaya devam ediyor.Şehirlerarası yolcu taşımacılığının en güzel, taşımacılık şirketlerinin yerel kobi teşekkülü olan,Lüks Ereğli Turizm Seyahat ülkemizdeki üreticilerle yapmış olduğu filo yenileme yatırımları ardından,tercihini kooperatif ortaklarıyla beraber 30 adet Setra ComfortClass S 516 HD model otobüslerle yenileyerek bölgesinde ve Türkiye genelinde fark yarattı.

Teslimat töreninde bu yıl fark yaratarak yatırımlarını tamamlayan Lüks Ereğli Turizm ailesi, Setra markasıyla birlikte ”2016 yılında 1 milyon yolcu taşımayı” hedeflerini belirtti.

İlk günden bugüne tercihimiz Mercedes’le

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Lüks Ereğli Seyahat ile kuruluşundan bugüne,bir aile birlikteliği içinde olduklarını vurgulayarak, “Dosthane ilişkiler içindeyiz her zaman önemli ilişkilerimiz var,Lüks Ereğli Seyahat’e bu yatırımı yaptığı için teşekkür ediyoruz. bu yatırımlarda teşvikleri olan bayilerimizede teşekkür ediyoruz” dedi

Mercedes Benz Türk Pazarlama Merkezinde gerçekleştirilen teslimat töreninde, Lüks Ereğli Turizm Seyahat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Mercedes Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Mercedes Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu , Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Mengerler Otobüs Satış Müdürü Hüseyin Tilki, Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fevzi Bayraktar, Mercedes Benz Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan ve Mercedes Benz Kamu Satış Müdürü Yusuf Adıgüzel hazır bulundular.

Editör ;
Ramazan DOĞAN
Magazin Ulaşım © 2007-2016

                   Kaynak ; http://magazinulasim.com/Konu-otobus-teslimat-haberleri-2016.html?page=9

201612

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER