Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Lider Siirt Seyahat’e Yeni Travego 16

Lider Siirt Seyahat’e Yeni Travego 16
08 Mart 2022 - 19:30 'de eklendi ve 1448 kez görüntülendi.

2022 Yeni Travego 16 yılı olmaya devam ediyor. Mercedes Benz yeni Travego 16 2+1 Blackline müşterilerin odak noktası olmayı sürdürüyor. Lider Siirt’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Mercedes Benz Travego 16, bugün teslim edildi. Yüksek teknoloji donanımına sahip Travego Lider Siirt ailesi tarafından çok beğenildi.

Şehirler arası yolcu taşımacılığında Güneydoğu Anadolu bölgesinde faaliyet gösteren köklü firmalardan Lider Siirt Seyahat, filosuna  1 adet Yeni Travego 16 2+1 alımı yaptı.Mercedes-Benz Türk’den teslim aldı.

Magazinulaşım’a açıklamalar da bulunan Lider Siirt Seyahat sahibi Ahmet DEMİR ; ”Mercedes Benz’in yakıtta ekonomik, konforlu,nedeniyle ve de yıllardan bugüne Mercedes-Benz Türk ile olan iş birliğimizle bölgemizde ki dinamiklerle birlikte farklı olmak için bu markayı tercih ettik.Mercedes-Benz Türk ile Lider Siirt arasındaki işbirliği devam edecek” dedi.Yolcularına mükemmel konforun yanı sıra üst düzey güvenlik sağlamak isteyen Lider Siirt yetkilileri tercihlerini yıllardır Mercedes Benz otobüslerinden yana kullanıyor.

Magazin Ulaşım 2022 ©

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER