Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Kontur Turizm’den 15 Adet Yeni Otobüs Yatırımı

Kontur Turizm’den 15 Adet Yeni Otobüs Yatırımı
27 Ekim 2021 - 14:05 'de eklendi ve 2207 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk bayiileri Bayraktar Merkon ve Hasmer Düzce‘den KONTUR Turizm’e 3 adet yeni Tourismo 16 2+1

Kontur Turizm filosunu 15 adet Mercedes-Benz yeni Tourismo 16 2+1 serisi ile yeniliyor.Kontur bugün 15 adetlik planladığı yatırımının ilk 3 adedini Mercedes Benz Türk Pazarlama merkezinde teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayi Bayraktar Merkon tarafından yapılan teslimata Genel Müdür Mehmet Akyol Bayraktar Merkon otobüs satış müdürü Cezmi Ağırtaş, Mercedes-Benz Satış Operasyonları Grup Müdürlüğü, Kontur Turizm Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan, Kontur Turizm Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Karakuş ve Timuçin Karakuş ve İstanbul işletmecisi Mehmet Kılıç ve bireyselcilerinden Abdülmecit Çokkaynar katıldı. katıldı.Araçları; Bayraktarlar Merkon Konya Genel Müdürü Mehmet Akyol ve Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’tan teslim etti.

Kontur Genel Müdürü Ertuğrul Sarıhan ;


”Kontur Turizm; başta İstanbul, İzmir, Konya, Adana ve Antalya olmak üzere tamamını yıllardır Mercedes-Benz markası 40 adet otobüs ile sürdürüyor. Pandemi döneminde yatırımların aksadı fakat geçiş döneminin atlatılacağına inanarak ve Mercedes-Benz markasına güvenerek ve 15 adet kârlı bir yatırım planladık bugün ilk 3 adet aracımızı teslim aldık. Kontur Turizm olarak iş ortaklarımızla beraber 2021 sonu ve 2022 yılı ile yatırımlarımızla kaldığımız yerden devam edeceğiz.” dedi.

Bayraktarlar Merkon Genel Müdürü Mehmet Akyol ;

Mercedes-Benz otobüslerinin finansman ve ikinci el desteği, düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek teknolojik avantajları ve yeni 41 özelliği ile kârlı bir yatırımdır.Bu yatırımlarıyla beraber Kontur ailesi ile yıllardır sürdürülen iş birliğimize devam edeceğiz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER