Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Kişiye Özel ACTROS PLUS

Kişiye Özel ACTROS PLUS
12 Mart 2021 - 18:40 'de eklendi ve 4652 kez görüntülendi.

Mercedes-Benz’den Kişiye Özel ACTROS PLUS Teslimatı

Premium Çekiciler ACTROS PLUS

Mercedes-Benz’in Premium segmentte başarı yakaladığı Actros 1851 çekicilerin kapsamı da Şubat 2021 yılında daha da zenginleştirildi.Yeni Actros 1851 Plus paketi ile bu segmentte daha yüksek donanım beklentisine sahip müşterileri tarafından da sipariş edilip teslim alınmaya başlandı.

İlk Teslimat Emrah Yüzügüldü EFE LOJİSTİK

Mercedes-Benz Türk A.Ş Konya bayii Bayraktarlar Merkon Kamyon Satış Müdür Serdar Üçyıldız tarafından İlk özel Actros Plus Emrah Yüzügüldü ve İsa Yüzügüldü’ye teslim edildi.

EFE Lojistik sahibi Emrah Yüzügüldü ; ”Bu benim üçüncü yeni Actros’um yeni bir araç almak için yaptığım araştırmalarda,tüm markalar birbirleri ile donanım ve diğer özelliklerde rekabet halinde teklifler verdiler.Ancak son olarak Mercedes Benz ile yaptığım görüşmede Actros Plus paket’in bunların tamamını yerli üretim ve benim siparişime göre tasarlaması,toplam sahip olma maliyeti ve işletme giderleri ile beraber cazip hale getirdi.” dedi

Actros Plus Özelliler

Mercedes-Benz Actros 1851 LS çekici modellerinde, yakıt tasarrufuna katkı sağlayan Lastik Basınç İzleme Sistemi, güvenliği arttıran Yağmur Sensörü, Otomatik Uzun/Kısa Far ile Dönüş Aydınlatması standart donanıma eklendi. Ayrıca sürücünün konforunu üst düzeye taşımak adına koltukta masaj fonksiyonu, elektrikli ön güneşlik ve kablosuz telefon şarjı gibi kapsamlar da standart oldu.

Actros 1851 LS’nin yenilenen standart donanımına ilave olarak, ileri aktif güvenlik donanımlarının ön planda olduğu bu opsiyonel donanım paketinde; Yan Görüş Asistanı, Mesafe Kontrol Asistanı ve yarı-otonom sürüşü mümkün kılan Aktif Sürüş Asistanı sunuluyor. Ayrıca SoloStar Muavin Koltuğu, 12.3 inçlik birincil ekrana sahip İnteraktif Multimedya Kokpit, sürüş ve yaşam için LED Ambiyans Aydınlatma, LED Stop Lambaları ve Alüminyum Jantlar da bu pakete dahil ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER