Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

King Long’dan Uçak Kabinli Yeni Otobüs Tasarımı

King Long Merry Combo ismini verdiği 12 metrelik lüks ve şehirler arası elektrikli yeni bir otobüs üretti

King Long’dan Uçak Kabinli Yeni Otobüs Tasarımı
25 Aralık 2023 - 18:15 'de eklendi ve 1131 kez görüntülendi.

Çin Halk Cumhuriyeti dediğimiz anda biliyoruz ki aklınıza “kopya” geliyor. Ürettikleri otobüslerden binek otomobillere kadar ürünler o kadar benzer yapıda oluyor ki bazen ayırt etmekte zorlanabiliyoruz. Çinli üreticiler en son düzenlenen Busworld Brüksel otobüs endüstrisi fuarı’nda da artık kopya üretimlerden vazgeçtiklerini dünya’ya duyurmuşlardı.

Çin’in önemli ve ucuz otobüs üreticisi ve ilk üç üreticisinden birisi olan, King Long Merry Combo ismini verdiği 12 metrelik lüks ve şehirler arası elektrikli yeni bir otobüs üretti. Üretilen Merry Combo tasarımı sadece ulaşım kavramını yeniden tanımlamakla kalmamış, aynı zamanda lüks, benzeri görülmemiş standartlar teknoloji ve sıfır emisyon sürdürülebilirliği açısından yeni bir otobüs üretmiş.

Bir uçağın içerisinde bulunan lüks sınıf kabinini geliştirerek ve otobüse uyarlanarak tasarlanmış.İç mekanda koltukları ile tüm müşteri beklentilerini üstünde multimedya ve eğlence sistemleri ile dolu lüks, konforlu bir ortam yaratan King long “Land Business Class” deneyimi sunuyor. King Long ; Bu deneyimi ve yeni özellikleriyle Merry Combo prototipini otobüs taşımacılığında bir devrim olarak konumlandırmayı ve yeni bir inovasyon çağına öncülük etmeyi amaçlıyor.

Kendine özgü futuristik tasarımına ek olarak, MC modeli, özel MCA-E elektrik/elektronik mimari platformu ve en son 9 teknolojinin dahil edilmesiyle öne çıkıyor. Ek olarak, 5G interkom, aracın, yolun ve bulutun durumunu göz önünde bulundurarak entegre bir akıllı sürüş işlevine izin verir ve böylece her yolculukta yolcuların güvenlik derecesini artırır. Vurgulayıcı olarak, çekiş pilinin teknolojisi, direnç kilometresini şaşırtıcı bir şekilde %45 artırabiliyor ve böylece 400 kilometreliyi aşan menzili bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER