Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Iveco e-way Trabzon’da Test Sürüşünde

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da toplu taşıma hizmetlerini modernize etmek amacıyla iki paket halinde toplam 31 elektrikli otobüsün şehir ulaşımına kazandırılacağını söyledi.

Iveco e-way Trabzon’da Test Sürüşünde
08 Temmuz 2024 - 20:17 'de eklendi ve 339 kez görüntülendi.

Iveco e-way otobüs Trabzon’da test sürüşünde. TRABZON Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in öncülüğünde şehre kazandırılacak olan elektrikli otobüslerin ilk test sürüşü gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ulaşım şirketi Trabzon Ulaşım A.Ş., toplu taşıma araç filosuna 31elektrikli otobüs ekleyerek şehir içi ulaşımı daha konforlu ve çevreci hale getirmeyi planlıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehirde hizmete alınacak elektrikli otobüslerin ilk test sürüşünü başarıyla gerçekleştirdi. İlk aşamada 16, ikinci aşamada ise 15 adet elektrikli otobüsün test sürüşleri yapıldı. Yomra ile Arsin arasında gerçekleştirilen test sürüşlerinde otobüslerin konforlu ve rahat olduğu tespit edildi. Bu çevre dostu otobüslerin, önümüzdeki dönemde Beşikdüzü ile Of arasında hizmet vermesi planlanıyor. Elektrikli otobüsler, çevre dostu özellikleri ve düşük emisyonlarıyla Trabzon’un ulaşım sistemine büyük katkı sağlayacak.

”TASARRUF İÇİN 1 NUMARA”

Otobüste seyahat eden yolculardan Metin Yılmaz, elektrikli otobüslerin sessiz ve konforlu hizmet sunduğunu belirterek, “Elektrikli otobüslerin sessiz olması, seyahat etmeyi çok daha keyifli hale getiriyor. Klimaları çok güzel çalışıyor. Şehrimize kazandırandan Allah razı olsun” dedi. Hasan Dilaveroğlu ise, “Otobüsler çok modern ve kullanışlı. Güzel hizmet vereceğine inanıyorum. Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e otobüs sayılarını ve konforu artırdığı için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetten en güzel şekilde istifade ederiz” ifadelerini kullandı

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER