Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

İrizar Scania Yeniden Yollarda

İrizar Scania Yeniden Yollarda
12 Mart 2020 - 17:22 'de eklendi ve 2455 kez görüntülendi.

Kamyon ve Otobüs üreticisi Scania Almanya,yeniden otobüs segmentindeki portföyünü genişletti ve İspanyol karoser üreticisi Irizar ile işbirliği yaptı. Avrupa pazarına Daf ve Man motorlu araçlar üreten İrizar ,artık yeni işbirliği ile, premium otobüs sınıfında olan Irizar i8 serisi Irizar i6S ve kısa mesafe şehir otobüsleri Irizar i4’ü Scania motorlu üretecek.

Scania Almanya Avusturya Genel Müdürü Peter Hornig, “Gelecekte şehir içi otobüs, şehirlerarası otobüs ve tur otobüsü sektöründe kendimizi daha güçlü konumlandırmak istiyoruz.” “Irizar ile işbirliği, otobüs segmentindeki otobüs müşterilerimize çok daha fazla ürün sunmamızı sağlıyor. Üç otobüs sınıfı için işbirliğimizin yanı sıra, Irizar’ın Alman pazarı satışlarını da yeniden düzenledik.Almanya’da ki Irizar otobüsleri sadece Alman Scania dağıtım ağı üzerinden satılıyor ”dedi. Ve şöyle devam etti: “Otobüsler, zorlu müşteri gereksinimlerini karşılamak için, teknik özellikleri ve donanımları açısından Alman pazarına uygun olarak tasarlanacaktır.” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı scania-irazar-almanya-1024x683.jpg

Scania Almanya Avusturya Satış Otobüsleri Direktörü Luc Moulin, “Scania Irizar otobüsleri elbette kapsamlı hizmet portföyüne ve Almanya’da 150’den fazla Scania servisinden oluşan bir ağa sahip.” “Otobüs hizmetini optimize etmek için şu anda Alman pazarında kuruluşumuzda 17 otobüs yeterlilik merkezi kurduk.Buna ek olarak, Scania Bremen şu anda çok çeşitli genç ve yaşlı modeller ile yeni Scania Kullanılmış Otobüs Merkezimizi (UBC) geliştirmektedir. Alman Scania örgütü içindeki bağımsız satıcılarla kanıtlanmış otobüs ortaklıkları devam edecek. ” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER