Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Irızar Busworld’de Futuristik Tasarımlarıyla Yer Aldı

Irızar Busworld’de Futuristik Tasarımlarıyla Yer Aldı
25 Ekim 2019 - 17:25 'de eklendi ve 1537 kez görüntülendi.

Belçika’da düzenlenen Busworld fuarında göz alıcı bir marka ise İspanyol IRIZAR idi.İ4H İ6S İ8 İntegral ve i-Tram elektirkli otobüslerini sergiledi.

Bu yıl 130’uncu yıl dönümünü kutlayan Irizar Grubu, giderek daha güçlü bir grup ve ekonomik, sosyal ve çevresel açıdan daha sürdürülebilir bir gelecek sağlamak için yeni çözümler ve hizmetler geliştirmeye karar vermeye devam ediyor. İspanya, Meksika ve Fas’taki fabrikalarla dünya çapında faaliyet gösteren otobüs üretiminde dünya lideri konumunda.2016 yılında sadece İspanya Ormaiztegi’de ki ana fabrikası 1.300’den fazla otobüs üretti ve entegre otobüs üretimini bu yıl % 30 arttırdı.

Irizar İ8 INTEGRAL ; yeni ZF Traxton şanzımanla uyumlu yeni DAF MX-13 530 beygir motora sahip. Buna ek olarak 2 + 1 VIP koltuklu olarak da satışa sunulacak.

Irizar i6S modeli VIP segmentinde ki Irizar i8 arasında tercih edilen 13 metrelik DAF MX 13 motorlu otobüs.Paccar motorları ve ZF-Traxon şanzımanlı olarak satışa sunulacak.Buna ilave olarak GPS yani akıllı seyir kontrolü de bulunuyor.

Irizar Mobility Solutions 12 metre i-Tram (Stockholm’deki UITP Konferansı’nda açıklanmıştı) ve bir ieBus içeriyordu. İeBus kasası, otobüs ailesinin görünüşünü daha yakından takip ediyor ve iTram ile ilişkili düşük yan camlar gibi bazı özelliklere olanak sağlamak için yeniden tasarlandı. 10m, 12m, 15m veya 18m otobüs olarak satışa sunulmaktadır.

IRIZAR’dan Melez ”Hybrid” Otobüs

Irızar İ4 Hibrid 300 beygirlik mütevazi ama güçlü 6,7 litrelik dizel Cummins motora sahip ve ayrıca 5,5 kwh pil 60 kw güçlü melez e-desteği bulunuyor.

İ4 Hibrid, tamamen yenilenmiş bir iç tasarıma sahip.Dış özellikler arasında i6 serisi ile arka kısım, yeni silecekler ve LED farlar bulunurken, iç kısım daha dayanıklı malzemeler, 53 yeni koltuk, gözden geçirilmiş bir tutacak ve daha hafif raflar içeriyor.İ4H 195.000 £ ‘ya satılıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER