Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

IAA’da Mercedes Benz Türk’e Ödül

IAA’da Mercedes Benz Türk’e Ödül
23 Eylül 2018 - 17:34 'de eklendi ve 2810 kez görüntülendi.

IAA’da Mercedes Benz Türk’e Ödül

 Almanya’nın Hannover kentinde 67’ncisi  düzenlenen Ticari Araçlar Fuarı’nda Mercedes Benz Türk,yerli üretim Hoşdere üretimi 3 otobüs ile katıldı.Daimler grubunun dünya genelinde 500 gazeteci,Mercedes Benz Türk AŞ’nin de Türk gazetecileri ağırladığı fuar öncesinde Hoşdere üretimi olan Türk mimarisi  Tourismo RHD güvenlik ve teknoloji testlerinde ilgi odağı oldu.

Hoşdereli Mercedes Benz Yeni Tourismo  “2019 Yılı Sürdürülebilir Otobüsü” ödülüne layık görüldü. Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen Tourismo RHD ise IBC tarafından yapılan testler sonucunda 2 rakibi karşısında 7 kategorinin 5’inde mükemmel bir performans gösterdi ve  en iyi işçilik, en emniyetli sınıfının lideri olarak 1,685 puanla ”International Bus & Coach Competition (IBC) 2018” ”2018 Uluslararası Otobüs Yarışması” nda birinciliğe ulaştı.

Fuar süresince otobüs grubunda Mercedes Benz Türk Hoşdere üretimi olan,Setra Multiclass Business,Mercedes Benz İntouro ve Avrupa’nın en çok satan yolcu otobüsü unvanını taşıyan Mercedes-Benz Tourismo RHD de yeni Mercedes-Benz eCitaro, Setra TopClass S531 DT modelleriyle  IAA’da ziyaretçilerin ve otobüs sektörünü ağırlıyor. 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER