Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Güleryüz Otobüsleri Almanya’da Türkiye’nin Gururu Oldu

Güleryüz Otobüsleri Almanya’da Türkiye’nin Gururu Oldu
22 Eylül 2022 - 18:15 'de eklendi ve 1597 kez görüntülendi.

Almanya Hannover’de düzenlenen ticari araçlar fuarı,dizel otobüslerin olmadığı elektrikli otobüslerin öne çıktığı bir etkinliği yaşıyor.Avrupa’nın önemli tercih edilen şehir otobüsü üreticileri arasında olan, Güleryüz Karoser Avrupa’da yeni nesil otobüslerini sergiledi. Şehir içi otobüs işletmeciliği ve belediye otobüs serilerinde dünya’da ve avrupa’da ”sıfır emisyon” mottosuyla üretim yapanların kervanına katılan üreticiler arasına girdi.Bursa’lı üretici yeni elektrikli otobüs üretimleri ile rakiplerine karşı boy göstermesi de ayrıca Hannover’de Türkiye’nin ve Bursalı sanayicilerinde gururu oldu.

Şehir içi otobüs üreticileri arasında yerli ve köklü marka olan Güleryüz Hannover’de rakiplerine meydan okudu. 
2004 Yılından bugüne Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ile başlayarak daha sonra Sırbistan, Slovenya, Rusya Polonya, Macaristan, Avusturya, Almanya İtalya gibi bir çok ülkeye otobüs ve midibus ihracatı yapan Güleryüz Karoseri ve Otomotiv Almanya’daki ticari araç etkinliğinde üç farklı üretmiş olduğu otobüsünü sergiledi.

Güleryüz 2019 yılında ”Busworld Europe” fuarında ilk kez sergilediği 10 metrelik 39 kişilik midibus serisi Efora’yı ve Avrupa da turist taşımacılığı ve toplu taşımacılık içinde çokça tercih edilen çift katlı otobüsü Panora’nın elektrikli serisini ve Kuzey Amerika pazarı için üretilen diğer 8,6 metrelik elektrikli otobüslerini de tanıttı.

Güleryüz Otomotiv, 2008 yılından bugüne Almanya Daimler Evobus GmbH otobüs şirketiyle GL9 serisinden sonra Mercedes-Benz bayileri için Mercedes-Benz şaseli OM936 motorlu 10 metre butik lüks otobüslerin üretimini de Efora ile devam ettirmektedir,Daimler AG’in de karoseri partneridir.

Editör-Engin E
Haber.Magazinulaşım Hannover 2022
Magazinulaşım.Com 2022

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER