Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Erduman Otomotiv Busworld Europe 2023’e Katıldı

Erduman Otomotiv Busworld Europe 2023’e Katıldı
10 Ekim 2023 - 17:11 'de eklendi ve 1445 kez görüntülendi.

Avrupa’nın en büyük otobüs endüstrisi olan Türkiye’den Bursalı Erduman Otomotiv, karosercilik de Brüksel’de en yoğun ilgiyi çekenler arasındadyı. Türk üretici Erduman Avrupa’dan onaylarını alarak başta Orta Doğu ve Avrupa olmak üzere bir çok ülkeye Daf Iveco ve Mercedes-Benz şasili minibüs ve midibüslerden oluşan geniş bir ürün yelpazesini ihrac ediyor. Erduman’ın Fuar’da sağdan direksiyonlu Turas 900 midibüsü yer alırken,ayrıca Mercedes-Benz Atego şasisi ile Tourer otobüsü de vardı.Bursalı sanayiciler, doğrudan ihracat  ya da diğer markalar altında da ana üreticilerden onaylı olarak pazarlara özel tasarımlar sunuyor.

ERDUMAN OTOMOTİV ELEKTRİK KERVANINA KATILIYOR

Erduman Otomotiv olarak fuar bizler için oldukça, Hareketli ve Bereketli geçti. Busworld ve bu tip fuarlar bizler için çok önemli.Müşteriler artık butik araçlar ve farklı donanımlar istiyor. Bu talepler karşısında fuarlarda iletişimimiz potansiyel bir güven oluşturuyor. Önümüzdeki yeni dönem dünya da farklı ve alternatif bir yöne gidiyor. İki yıl aradan sonra düzenlenen fuar kesinlikle beklentilerimizi karşıladı bizler için fırsata dönüştü elektrikli araçlarımızla yeni pazarlarda olacağız.

Elektrikli Araç Taleplerine Butik Olarak Cevap Vereceğiz

Özellikle dünya turizmi açısından bakarsak 4 yıl sonra Brüksel’de yeniden bir araya gelmek bizleri heyecanlandırdı. Fuar süresince Almanya, İspanya,Rusya, Japonya, Abu Dhabi, Katar, İtalya, Hırvatistan, Yunanistan ve İrlanda gibi ülkelerden birçok ziyaretçiyi ağırladık. Firma olarak yeni elektrikli turistik ve şehir içi olmak üzere elektrikli yerli üretimimiz olacak çalışmalarımız devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER