Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Endüstrinin Milli Aktörü BMC Busworld de

Endüstrinin Milli Aktörü BMC Busworld de
27 Mayıs 2022 - 19:02 'de eklendi ve 1870 kez görüntülendi.

Dün başlayan Busworld Türkiye fuarı “Busworld Turkey 2022”fuarında üreticiler tam elektrikli ve alternatif yakıtlı çevreci otobüslerini sergilemeye başladı. BMC de uzun bir aradan sonra otobüsleriyle Busworld fuar’ında yer aldı.

Yeni alternatif yakıt ve teknolojisi ile BMC kurulduğu 1964 yılından beri ilklere imza atmış bir marka. Türkiye’nin otomotiv tarihiyle birlikte anılan bu marka tekrar hak ettiği günlere geri döndü. Sanayisini sürekli geliştiren BMC, yerli olarak değer yaratan Türkiye ve Avrupa ayrıca komşu ülklerde de ender markalardan biri. Teknolojik gelişmelerle birlikte Uzun, zorlu, yoğun geçen bir Ar-Ge, mühendislik ve üretim süreçlerinin sonunda ticari araç gruplarında da dünya markalarıyla rekabet ediyor.

Geniş ürün yelpazesi ile Avrupa’nın en büyük askeri araç haricinde, şehir otobüs ve kamyon üreticisi konumunda olan bmc otomotiv,Busworld Turkey 2022 fuar’ında 8.5 metre elektrikli Neocity ve yine Neocity 10 Metre CNG yakıtlı midibüs ve belediyelerin son dönemlerde yeni alternatif yakıtlı araç sınıfında tercihi olan 18 metre Bmc Procity CNG otobüsleri ile katıldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER