Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Volvo Trucks’dan İki Elektrikli Çekici

Volvo Trucks’dan İki Elektrikli Çekici
14 Haziran 2023 - 17:10 'de eklendi ve 2434 kez görüntülendi.

Volvo Trucks Türkiye’ye İkinci Elektirkli FH Teslim Etti.İlk’i Sarp Lojistik’e teslim edilen Volvo’dan sonra ikincisi Arıç Lojistik’e teslim edildi. 300 KM Menzil’e sahip yeni ” Volvo FH Electric ” Volvo’lar sosyal medya da ilginç tepkilerle karşılandı.

Anlaşılan İsveçli üretici Türkiye’yi elektriklerdirecek gibi gözüküyor olsa da, Volvo Trucks Ortadoğu ve Türkiye rDirektörü Björn Andersson demişki ; “Elektromobiliteyi, fosil yakıtsız taşımacılığa ulaşmanın ana çözümü olarak görüyoruz. Farklı uygulamalar ve segmentler için çok geniş elektrikli kamyon seçeneğine sahibiz. Elektrikli kamyonlarımız tek bir şarjla yaklaşık 300 kilometrelik bir menzile sahip. Şarj süreleri ve pil teknolojileri ilerledikçe, gelecekte daha da uzun menzillere sahip olmayı planlıyoruz” demiş.

Peki sizce Volvo Trucks başarılı olabilecek mi? Yoksa sonradan “Bu bir hata idi şimdi önümüze bakalım,yeni bir şey ürettik bu daha iyisi 1.000 KM menzilli” diyerek nakliyecilere farklı bir şey mi sunacak? Magazin Ulaşım sosyal medya instagram ve facebook sayfalarımızda cevap bulabilirsiniz.

http://www.facebook.com/magazinulasimcom

http://www.instagram.com/magazinulasim/

https://m.youtube.com/c/MagazinulaşımTV

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER