Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Ekay Proje’nin Tercihi Yine AROCS

Ekay Proje’nin Tercihi Yine AROCS
04 Haziran 2021 - 19:06 'de eklendi ve 1178 kez görüntülendi.

Aytaş Lojstik Ekay proje 180 Tonluk Mercedes Benz Arocs’la Filosunu Güçlendirdi

Türkiye’de endüstriyel ağır nakliye firmalarından, Aytaş Lojistik Ekay Proje Ağır Nakliyat,filo da yeni tercihi yine Mercedes Benz Arocs oldu.

Ağır nakliye taşımalarında kullanmak üzere filosuna 2 adet 150 ton kapasiteli Mercedes Benz Arocs 3353 6X4 Streamspace alımı yaptı.Filoya alımı yapılan Arocs 3353 serisi OM 471 Euro 6 530 bglik araçlar az yakıt tüketimi ve uzun bakım aralıkları ile sürdüebilirliği beraberinde getiriyor.

Mercedes-Benz Türk’ün yenilenen çekici ve kamyonları, müşterilerine düşük yakıt tüketiminin yanı sıra yüksek verimlilik, üstün güvenlik, dayanıklılık ve daha fazla konfor sunuyor. Mercedes-Benz Türk; hem çevre dostu hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile taşımacılık sektöründe,bireysel ve kurumsal olarak en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor.

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Operasyonları Grup Müdürü Murat Kızıltan törende yaptığı konuşmada; “Mercedes-Benz Arocs 3353 S çekici aracımız, 155 tonluk taşıma kapasitesiyle Türkiye’de ağır nakliye segmentine yeni bir soluk getirdi. Aytaş Lojistik’in yine Mercedes-Benz markasını tercih etmesinden büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Ağır nakliye sektörünün önemli isimlerinden olan Aytaş Lojistik’in bugün teslim ettiğimiz Arocs 3353 S araçlarımızı maksimum verimlilikte kullanacaklarından eminiz. Yeni araçlarının kendilerine hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.

Aytaş Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Yıldırım törende gerçekleştirdiği konuşmasında; “2016 senesinde ilk kez gerçekleştirdiğimiz yüksek çekiş gücüne sahip Mercedes-Benz araç yatırımımızı, araçların üstün kalitesini zorlu koşullarda deneyimledikten sonra devam ettirme kararı aldık. Mercedes-Benz araçların sunduğu yüksek tonaj kapasitesi ve düşük işletme maliyetleri gibi pek çok avantajı filomuzu yenilerken tercihimizi bir kez daha ‘yıldız’dan yana kullanmamıza sebep oldu. Satışın gerçekleşmesinde emeği geçen Has Otomotiv İstanbul Şubesi ve Mercedes-Benz Türk yetkililerine teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER