Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Düzce Belediyesi 10 Adet BMC Alımı Yaptı

Düzce Belediyesi 10 Adet BMC Alımı Yaptı
14 Aralık 2023 - 17:39 'de eklendi ve 298 kez görüntülendi.

Düzce Belediyesi filosuna 10 adet Bmc Procity. Düzce Belediyesi şehirdeki toplu ulaşımı güçlendirmek amacıyla modern tasarıma sahip otobüsler, önümüzdeki günlerde Düzce de hizmete girecek. Düzce Belediyesi, 2020 yılında başlattığı ulaşım master planı çerçevesinde sil baştan yenilediği toplu taşıma araç filosunu genişletiyor. Ulaşım A.Ş.’ye ait 147 adet araca ilave olarak 12 metre uzunluğunda 10 adet yeni otobüs filoya dahil edildi.

Ulaşım Master Planıyla Yeniden Şekillenen Filo

2020 yılında başlatılan ulaşım master planı kapsamında, Düzce Belediyesi, toplu taşıma sistemindeki araç filosunu baştan aşağı yeniledi. Ulaşım A.Ş.’ye ait olan 147 araca ek olarak, 12 metre uzunluğunda ve tamamı engelli uyumlu olan 10 adet yeni otobüs, şehirdeki ulaşım hizmetlerine katkı sağlayacak.

Yüksek Donanımlı Otobüsler Hizmete Hazır

Yeni BMC Procity’ler, 12 metre uzunluğunda, alçak tabanlı ve engelli yolcu erişimine uygun bir tasarıma ve 26 oturma ve 74 ayakta olmak üzere toplam 100 yolcu taşıma kapasitesine sahip.

Başkan Özlü: “Düzce’ye Hayırlı Olsun”

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni otobüsleri Başkan Yardımcısı Hasan Günden ve Ulaşım A.Ş. Genel Müdürü Levent Sivrikaya ile birlikte yerinde inceledi. Başkan Özlü, yaptığı açıklamada, “Düzce Ulaşım A.Ş. bünyesinde görev yapan çok sayıda aracımız var. Yolcu sayımızın artmasıyla beraber, 10 adet yeni araç satın aldık. İnşallah bugünlerde envanterimize alacağız. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER