Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Daimler’den Karosercilere Yeni Şasi

Daimler’den Karosercilere Yeni Şasi
26 Nisan 2022 - 20:33 'de eklendi ve 579 kez görüntülendi.

Euro VI motorlar için Mercedes-Benz OC 500 otobüs şasisinin yükseltilmesiyle, üstyapı imalatçılarının seçeneğine daha fazla özellik sundu. Yeni şasiler karoser üreticileri için Active Brake Assist 5 ve Sideguard Assist için elektrik aksamlarının yapısında yeni temel oluşturuyor.

Daimler Otobüsleri, kasa yapımcılarının kullanımına yeni nesil bir şasi sunuyor. Gelecekte, Euro VI motorları için OC 500 şasisi, OC 500 RF (yüksek karoser) ve OC 500 LE (alçak tabanlı karoser) olarak satışa sunulacak. Üreticiye göre, 18-21 Ekim tarihleri ​​arasında Madrid’deki FIAA ticaret fuarında prömiyeri yapılacak olan şasilerin yeni bir elektrik/elektronik yapısı bulunuyor.

Yardımcı sistemler için yeni elektrik yapısı

Yeni şasi ile Aktif Fren Yardımı 5, radar tabanlı uyarlanabilir hız sabitleyici (ART), kişi tanıma özellikli dönüş asistanı Yan Koruma Yardımı ve akıllı ileriye dönük hız sabitleyici Öngörülü Güç Aktarma Organı Kontrolü (PPC) gibi yardım sistemleri isteğe bağlı olarak entegre edilebilir. Veri yolu aracılığıyla şasi ve gövde arasındaki yeni bir ek arabirim, üstyapı imalatçılarının yeni işlevleri kullanmasını da sağlıy9r. Üreticiye göre, bu, diğer şeylerin yanı sıra, kapı açıkken bir çalıştırma kilidi, gösterge panelindeki açık kanatlar hakkında bilgi veya alçak girişli şaside bir otobüste sürücü kabini kapısının açık kapısı hakkında bir uyarı içeriyor.

Tek şasi, birçok seçenek

Daimler Otobüslerine göre yeni şasi nesli, çeşitleriyle neredeyse tüm uygulamaları kapsıyor. Mercedes-Benz OC 500 RF: Mercedes-Benz OM 936 ve OM 470 motorlara sahip yüksek tabanlı ve karoserli otobüsler için iki ve üç akslı şasi, 220 kW (299 hp) ile 335 kW (456 hp) arası güç aralığı ve şanzıman çeşitleri manuel Mercedes GO şanzıman -190’dan tam otomatik Mercedes GO 250-8 PowerShift manuel şanzımana ve ZF Ecolife 2 tork konvertörlü otomatik şanzımana OC 500 LE: Alçak girişli otobüsler için iki akslı şasi, Mercedes-Benz OM 936 motor , çıkış 220 kW (299 hp) veya 260 kW (354 hp), otomatik konvertör şanzıman ZF Ecolife 2.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER