Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Daimler Busworld’de Türkiye’den Üç Otobüs Sergiliyor

Daimler Busworld’de Türkiye’den Üç Otobüs Sergiliyor
18 Ekim 2019 - 16:37 'de eklendi ve 3768 kez görüntülendi.

Daimler Brüksel Busworld 2019’da Türkiye de Ürettiği İntouro Tourismo ve Setra MultiClass Serisi İle Üç Otobüs Sergiliyor

Daimler Otobüs Grubu (Daimler Buses), Mercedes-Benz’in de aralarında bulunduğu markalarıyla Brüksel’de düzenlenen dünyanın en büyük otobüs fuarı “Busworld 2019”da elektrikli mobilite çözümlerini sergiliyor. Fuarın en dikkat çekici modellerinden Mercedes-Benz eCitaro’nun haricinde Setra markası ile birlikte Daimler, sekiz model ve geniş bir ürün yelpazesi ile fuar da yer aldı.Türkiye’den de 2 Mercedes Benz ve bir Setra otobüs sergiliyor.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Mercedes-Benz-Türk-Busworld-Europe-2019-001.jpg

Fuar süresince Daimler otobüs standında,Setra Multiclass Business,Mercedes Benz İntouro ve Avrupa’nın en çok satan yolcu otobüsü ünvanını taşıyan Mercedes-Benz Yeni Tourismo RHD de yeni  Brüksel Busworld Europe fuarı’nda ziyaretçileri ve otobüs sektörünü ağırlıyor.Sergilenen orta mesafe ve şehir otobüsü özellikleriyle dikkat çeken Intouro ile son derece ekonomik, güvenli ve konforlu olan yüksek tavanlı şehirler arası yeni Tourismo 15 RHD serisinin kapsamlı AR-GE çalışmaları, Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası AR-GE Merkezi’nde çalışan mühendisler tarafından yapıldı.

Setra Otobüsün EN’İ

Daimler’in,Setra markasıyla fuarda sergilemiş olduğu araçlar, yolcu otobüslerine yönelik; kişisel, konforlu, güvenli ve ekonomik çözümleri bünyesinde barındırıyor. Şirketin ürün çeşitliliği Setra MultiClass S 415 LE business ile başlıyor ve yüksek tavanlı yolcu otobüsü Setra ComfortClass S 515 HD ve süper yüksek tavanlı Setra TopClass S 516 HDH ile çift katlı Setra TopClass S 531 DT modellerine kadar uzanıyor.

Daimler Buses Başkanı Till Oberwörder: “Sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz”

Daimler Otobüs Grubu Başkanı Till Oberwörder, Busworld Europe fuar alanında yaptığı değerlendirmede, güncel ve gelecekteki Daimler Buses ürün gamına yönelik bilgiler aktarırken; “Mercedes-Benz, Setra ve Omniplus markalarımızla fuarda otobüs endüstrisinin geleceği için sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz. Fuarda sergilemiş olduğumuz ürünler de gösteriyor ki, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak farklı kullanım amacına uygun otobüs ve mobilite çözümlerine sahibiz.” dedi.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Setra-Busworld-219.jpg
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Setra-Hoşdere-3.jpg
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Setra-Hoşdere-2.jpg
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Setra-Busworld-2019.jpg
Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı Setra-Busworld-2019.31.jpg
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER