Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

DAF Trucks Türkiye 100’ncü Yılına Özel Seri Üretecek

DAF Trucks Türkiye 100’ncü Yılına Özel Seri Üretecek
29 Ağustos 2023 - 14:31 'de eklendi ve 1616 kez görüntülendi.

Hollandalı üreticiden büyük jest.Hollanda merkezinde Türk mühendisler ve işçi ayrıca yönetici çalışanlarıyla da ünlü ağır ticari araç üreticiden Türkiye ve nakliyecilik sektörüne özel jest yaparak ağır ticari araç sektöründe bir ilke imza attı ve DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark 100’ncü yıl özel serisi araçları ile alakalı yaptığı sosyal medya paylaşımında ”Satışlar başladı” notuyla duyurdu.

DAF Trucks Türkiye, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü Kuruluş yıldönümünü onurlandırarak Türkiye’ye üretilen ve ithal edilecek olan 100 adet sınırlı sayıdaki XG+ PLUS 530 serisinde özel ayrıntılarla vurguluyor.

Daf Türkiye Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümü için 100 adetlik özel seri çekiciler Türk bayrağımızın renkleri olan kırmızı ve beyaz renklerden oluşuyor.Ayrıca bu seri sadece DAF XG+ plus 530 serisi çekiciler için geçerli ve tam donanımlı olarak satışa sunuldu.

Sınırlı sayıdaki özel araçların iç kısımlarında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel amblemler ve tasarımlar bulunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER