Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Cobus Vega Reddot 2023 Tasarım Ödülüne Layık Görüldü

Cobus Vega Reddot 2023 Tasarım Ödülüne Layık Görüldü
13 Mayıs 2023 - 1:13 'de eklendi ve 406 kez görüntülendi.

Yeni nesil havaalanı ve apron otobüsü üreticisi ünlü Cobus Vega ile tasarım ödülüne layık görüldü. Vega, Cobus’un geçen yıl Paris’te düzenlenen GSE Europe Expo fuarı’nda prototip olarak ortaya çıkardığı yeni nesil, elektrikli havaalanı otobüsünün adı. Reddot Ödülü ile Vega serisinin ürün ve endüstriyel tasarımında ilk ödülü oldu.Almanya merkezli üretici Cobus , Daimler Truck ve Salvador Caetano Group ile birlikte iki büyük hissedarına sahip.Şirket sadece havaalanı kullanımı için otobüs üretimi yapıyor ve alanın uzmanlığı ile dünya lideri.

COBUS VEGA

Tamamen yeni bir tasarım olan COBUS, Boeing 737-800 veya Airbus A321 koltuk kapasitesi değerinde yolcu alabilen iki otobüsle piyasadaki en büyük yolcu kapasitesine sahip.

İki genişlik, 2,7 veya 3 metre ve uzunluk olarak 12 veya 14 metre olarak satışa sunuluyor ve her ikisi de sağ tarafta 4 yolcu kapısı mevcut.

Caetanobus ve Daimler Truck’ın kanıtlanmış teknolojisini kullanan COBUS, Vega’nın pnömatik süspansiyon sistemi sayesinde gelişmiş yolcu ve sürücü konforu ve genel olarak üstün ve daha güvenli bir sürüş performansı sunuyor.

En son nesil nikel manganez kobalt (NMC) pillerle çalışan bu pil, uzun pil ömrü ve menzili sunan 2 veya 4’lü modüler bir sistemde donatılabilir.

Patentli CO-BOLT sisteminden alüminyum gövde araçların uzun ömürlü olmasını garanti ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER