Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Coach Of The Year 2024 Sustainable Bus Award

2024 Yılının sürdürülebilir ”Şehirler arası otobüs”ödülleri kategorisinde Setra TopClass S 515 HDH serisi ödülün sahibi oldu.

Coach Of The Year 2024 Sustainable Bus Award
07 Ekim 2023 - 11:46 'de eklendi ve 1412 kez görüntülendi.


Tekonoloji harikası ve kendi kendini süren ilk otobüs,Setra 2024 yılının sürüdürülebilir otobüs ödülüne layık görüldü.

2022 Yılında yenilenen Setra TopClass S 516 HDH Sustainable Bus Award ödülünün sahibi oldu.  Busworld Europe 2023 şehirlerarası otobüsleri kategorisinde konfor ve sürdürülebilirlik özellikleri ve güvenli otobüs yolculukları için ilk tercih olarak öne çıktı.

Setra TopClass ; Yarı otonom sürüş sistemi Active Drive Assist 2 ile piyasaya sürülmesi, otobüs endüstrisinde bir dönüm noktasının başlangıcı oldu. Bu ödül, Setra’nın otobüs dünyasında sürdürülebilirliği ve güvenliği artırma konusundaki kararlılığının bir kez daha kantıladı ve Setra TopClass’ın şehirler arası otobüsler kategorisinde tartışmasız liderliğini de vurguladı.

Setra da özellikle yolcu güvenliğine her zaman özel önem veriyor. Active Sideguard Assist’e (Aktif Yan Görüş Asistanı), önceki sistem ile karşılaştırıldığında potansiyel olarak hayat kurtarabilecek farklı işlevler eklenmişti. İkinci nesil Active Sürüş Asistanı (ADA 2) Yeni ComfortClass ve TopClass, sürücünün dikey ve yatay yönlendirmesi ile belirli koşullar altında sürücüye aktif olarak yardımcı olmasının yanı sıra, öndeki araçla olan mesafeyi de otomatik olarak korumasını sağlıyor ve ayrıca yaya algılama özelliğine de sahip, kombine radar ve kamera sistemi kullanarak çalışan Active Brake Assist 5 (Aktif Fren Asistanı 5) ile donatılmış.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER