Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Bursalılar Busworld’e 50 Firmayla Katıldı

Bursalılar Busworld’e 50 Firmayla Katıldı
30 Mayıs 2022 - 22:44 'de eklendi ve 965 kez görüntülendi.

Busworld’un, Busworld Brüksel fuar’ından sonra en büyük ikinci uluslararası fuar olan Busworld Türkiye, pandeminin ardından 2 yıl aradan sonra yeniden düzenlendi.Türkiye otobüs endüstrisinin en önemli buluşması olan Busworld Fuarı 26 – 28 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapıldı.

Busworld Türkiye fuarı 9’uncu kez kapılarını açtı Türkiye otobüs endüstrisini bir araya getirdi.

Müşteri portföyünü genişletmek için üreticiler Orta Asya ve Orta Doğu olmak üzere çok sayısa ğlkeden gelen konuklarını ve müşterlerini ağırladı.Bursa minibüs ve midibus otobüs ihracat pazarının önemli aktörü .Sektörün önde gelen ana üretici bir kaç firmasının yanı sıra tedarikçilerin ve karosercilerin de yer aldiığı fuara 140 civarında firma katıldı. Ağırlıklı olarak üreticiler emisyonsuz ve yeni teknolojiere sahip, şehir içi ve turist otobüslerine,midibüslere ve minibüslerden oluşan araçlarını sergiledi. Sektörün heyecanla beklediği fuara Bursa’dan tedarikçilerin yanı sıra,önemli karoser ve tasarım firmaları da katıldı.

Busworld Avrupa ve dünya fuarlarının demirbaşı olan Bursalılar Busworld Türkiye’ye yoğun katılım sağladı.Sırasıyla Güleryüz Otobüs,Erener ve Erduman Otomotiv Bur-Can ve SEGE Koltuk gibi 50’ye yakın önemli firma katıldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER