Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

BMC’ye ”En İyi Otobüs” Ödülü

BMC’ye ”En İyi Otobüs” Ödülü
19 Ekim 2022 - 18:15 'de eklendi ve 1282 kez görüntülendi.

BMC, Bornova Motor Company Polonya’da düzenlenen Uluslararası Toplu Taşımacılık Fuarı TRANSEXPO 2022’den iki ödülle döndü.

BMC’den yapılan açıklamaya göre, şirket, 12-14 Ekim’de Polonya’nın Kielce kentinde düzenlenen 16’ncı TRANSEXPO’da ileri teknolojiyle donatılmış çevre dostu doğal gazlı ve elektrikli otobüslerini sergiledi.

Otobüsleriyle beğeni toplayan BMC, TRANSEXPO tarafından gerçekleştirilen ödül töreninde, 410 metrekarelik geniş ve modern standıyla fuarın “En İyi Stant Tasarımı” ödülünü aldı. Şirket, NEOCITY 10 M elektrikli otobüsüyle “En İyi Otobüs” kategorisinde ise üçüncülük ödülünün sahibi oldu.

BMC, müşterilerinin taleplerine göre 8,5, 9, 10, 12, 14 ve 18 metre uzunluğunda solo veya körüklü olmak üzere farklı yapılarda ve büyükşehirlerin en önemli problemi hava kirliliğine karşı çevreyle dost dizel, hibrit, doğal gazlı ve yüksek teknolojiyle donatılan elektrikli otobüsleri başarıyla üretiyor.

Şirket, modern ve yeni nesil çevre dostu şehir içi otobüsleriyle İstanbul, Belgrad, Tiflis, Sofya, Bakü, Sicilya, Galati, Torino ve birçok şehirde yolcularına rahat ve konforlu ulaşım imkanı sağlıyor.

İleri teknolojiyle üretilen yeni nesil elektrikli NEOCITY 10 M EV (elektrikli) otobüs, 3 farklı batarya konfigürasyonuyla sunuluyor. Eklenebilir aksesuarı sayesinde şehir elektriğiyle şarj olabilen otobüs, 3 saatte tam şarj oluyor ve 380 kilometreye kadar menzil sunuyor. Elektrikli NEOCITY, yüksek taşıma kapasitesi, ferah ve güvenli sürücü kabini, özel iç dizaynı ile yolcularına rahat ve konforlu ulaşım imkanı veriyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER