Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Bmc’den Romanya’ya 41 Procity

Bmc’den Romanya’ya 41 Procity
29 Aralık 2021 - 20:02 'de eklendi ve 2594 kez görüntülendi.

Şehir içi otobüs segmentinde Türkiye´den 80´e yakın ülkeye ihracat yapan ve BMC, yeni bir ihracat başarısına imza attı. İngiltere, İtalya, Almanya gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Rusya, Katar, Güney Afrika ve Türki Cumhuriyetlerden oluşan geniş ihracat ağıyla dikkat çeken BMC, adetlik CNG otobüs alımı ihalesini de kazandı. BMC, 2022 yılında yapacağı teslimatlarla da,otobüs ihracatı rekorunu da kırmış olacak.

BMC, Balkan ülkeleri ve Orta Avrupa pazarında da,Avrupalı belediyelerin şehir içi otobüs tercihinde önemli marka konumuna geldi.Türkiye’nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, ihracat alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Romanya Târgu Mureş şehrine toplam da 41 adet otobüs ihraç edecek.

BMC Procity 12 metre uzunluğundaki ilk 20 adet dizel otobüsler Târgu Mureş’e bugün teslim edildi.Ocak ayı ortasına kadar kayıt işlemleri tamamlanacak. Gelecek yılın ilk yarısında 21 otobüs daha teslim edilecek.Ve böylece şehrin dizel otobüs filosunda 41 BMC Procity çalışacak.

Avrupa’nın “En İyi Tasarım Ödülü”nün sahibi olan BMC otobüsleri, ileri teknolojiyle üretilirken hem sürücü hem de yolcular için yüksek güvenlik ve konfor sunuyor ve aynı zamanda CNG ve Elektrikli otobüsleriyle de çevre dostu ulaşım imkanı sağlıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER