Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

BMC Yeni Elektrikli Otobüsü Procity EV Busworld 2024 Fuarı’nda

BMC Yeni Elektrikli Otobüsü Procity EV Busworld 2024 Fuarı’nda
31 Mayıs 2024 - 20:00 'de eklendi ve 331 kez görüntülendi.

BMC, İleri Teknolojiyle Donatılmış, Modern ve Yenilikçi Otobüsleriyle Busworld 2024 Fuarı’nda. Türkiye’nin lider ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, Busworld Türkiye 2024 fuarı’nda ileri teknolojiyle donatılmış, modern ve yenilikçi NEOCITY 8,5 M VIP, NEOCITY 8,5 M Elektrikli, PROCITY+ 12 M Dizel ve PROCITY+ 12 M Elektrikli otobüslerini sergiliyor.

Türkiye’nin ilk doğalgazlı ve tam alçak tabanlı şehir içi otobüs üretimini gerçekleştiren ilklerin markası BMC, çağdaş şehirlerin değişen ihtiyaçlarına uygun olarak ileri teknoloji ve çevre dostu çözümler ile geliştirdiği otobüslerini sergileyerek sektördeki lider konumunu pekiştiriyor.  

Hem yurt içi hem de başta AB ülkeleri olmak üzere yurt dışı pazardaki konumunu her geçen yıl güçlendiren BMC, geleceğin sürdürülebilir ulaşımı için önemli adımlar atmaya devam ediyor. 

BMC, 8,5 metre, 9 metre, 10 metre, 12 metre ve 18 metrelik uzunluklarda solo veya körüklü olmak üzere; dizel, CNG, ve hibrit özelliklere sahip son teknoloji ile donatılmış modern otobüslerini şehirlerin ihtiyaçlarına en uygun şekilde müşterilerine sunuyor. 

Yarım asrı aşan deneyimi ile mobilite, sürdürülebilirlik ve verimliliği yeniden tanımlayan BMC’nin son teknoloji otobüsleri fuar boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

PROCITY+ 12 M EV  BUSWORLD TÜRKİYE’DE ÖNE ÇIKIYOR

BMC’nin ASELSAN ile geliştirerek ürettiği PROCITY +12M EV, tavanına monte edilmiş pantograf hızlı şarj sistemi ile 8 -12 dakika gibi kısa mola süresinde, sürücü tarafından herhangi bir şey yapılmasına gerek duymadan kendi kendini şarj imkanına sahiptir. ASELSAN tarafından geliştirilen 111,6 kWH’lik LTO batarya ile 80 km menzile ulaşabilen PROCITY +12M EV, şehir içi ulaşımda pratik ve hızlı şarj özellikleriyle kısa molalar ile 24 saate kadar kesintisiz hizmet sunabiliyor. PROCITY + 12M EV, ileri teknolojisi, elektrikli çekiş sistemi ve sıfır karbon emisyonuyla yolcularına konforlu ve çevreci ulaşım imkanı sağlıyor.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER