Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

BMC Trucks Tuğra’yı Fransa’ya İhrac Ediyor

BMC Trucks Tuğra’yı Fransa’ya İhrac Ediyor
03 Ocak 2024 - 18:11 'de eklendi ve 1006 kez görüntülendi.

BMC, bu baş harfler başka bir markayı hatırlatsa da, BMC Türkiye’nin lisanslı araç ürettiği Bornova Motor Corporation olarak bilinmelidir. Türk kamyon otobüs ve askeri araçlar üreticisi BMC, çekicilerini ve kamyonlarını Fransa pazarına sunuyor. Sekiz kamyon üreticisinin bulunduğu pazar olan Fransa’da 9’ncu marka Türk BMC Trucks olacak,üretici Fransa pazarında Tuğra’larla yer alacak.ürkiye’de ise BMC’yi takip eden kitle ise araç da yeniliklerin olmasını ve Türkiye piyasasında da rekabetçi olmasını talep ediyor.

Avrupa’da İspanya Hollanda gibi bazı pazarlarda bulunan BMC henüz tutunma aşamasında. Kasım 2023’ün sonunda Lyon’da düzenlenen Solutrans fuarında sergilemişti. 18 tondan 44 tona kadar 14 adet tip de kamyon ve çekici seçeneği bulunuyor. Uzun yol için tasarlanmış 3 çekici, 5 kamyon ve inşaat serisi 6 kamyon tipi bulunuyor.T

BMC Fransa’nın başkanı Damien Petit,  ” Bize katılmak isteyen yaklaşık kırk distribütörle bayii ağını tamamlama sürecindeyiz” dedi . Ticari araç ticaretindeki tecrübemizi kullanarak özel bir organizasyon kuruyoruz  .” Üretici, 2024 yılında Fransa’da 150 ile 200 arasında araç satmayı hedefliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER