Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

BMC Şehrin Yeni Profesyoneli

BMC Şehrin Yeni Profesyoneli
08 Aralık 2016 - 11:03 'de eklendi ve 7942 kez görüntülendi.

BMC Duraklama Dönemine Son Verdi.

Son yıllarda duraklama dönemine giren BMC,2016 yılını araştırma ve geliştirmeye ayırarak otobüs grubunda yenilendi.İETT tarafından bu yıl içerisinde sonuçlandırılan 375 adet otobüs ihalesini kazanarak önemli bir başarıya imza atan BMC, ihale kapsamında İETT’ye verilecek olan Yeni Şehir İçi Otobüs Serisi’nden Euro VI dizel motorlu tam alçak tabanlı PROCİTY 12 mt Otobüsünü tanıtarak duraklama dönemini bitirmiş oldu. Fuar’da sergilenen bir diğer araç ise Şehir İçi Otobüs Serisi’nden Euro VI dizel motorlu alçak tabanlı PROCITY 12 mt Otobüs Modeli oldu.

Yeni BMC Procity Euro 6 Ocak 2017’den itibaren İstanbul’da hizmet vermeye başlayacak. 
BMC’nin İETT’den kazandığı ihale gereği araçların teslimatları 2017 içinde tamamlanacak. Yeni Procity geniş orta yolcu havuzu, yenilenmiş sürücü konsolu ve modern dış tasarım çizgileriyle öne çıkıyor.

Ayrıca Bmc ; Faaliyete başladığı ilk günden bu yana 700’ün üzerinde konfigürasyonda araç (çekici, ağır, orta ve hafif kamyon kamyonet, minibüs, midibüs, otobüs, taktik tekerlekli ve mayına karşı korumalı zırhlı askeri araçlar) yedek parça, motor ve döküm parçaları üretimi yapan BMC, başta Avrupa Birliği üyesi ülkeler olmak üzere 80’i aşkın ülkeye de ihracat gerçekleştirmiştir. BMC Otomotiv, yılda 21 bin adet araç üretim kapasitesi ve mühendisinden işçisine yaklaşık 1.000 çalışanıyla dünya markası olma yolunda yenilenen hedeflerine doğru hızla ilerliyor.

http://magazinulasim.com/Konu-bmc-procity-euro-6.html?pid=80171#pid80171

 bmc-iett-procity-magazinulasim-2bmc-iett-procity-magazinulasim-1  bmc-iett-procity-magazinulasim-7

Fatih Kocaoğlu – Fırat Karadağ

Magazinulaşım 2007-2016

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER