Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Beşiktaş Temsa Maratonla Yola Devam Ediyor

Beşiktaş Temsa Maratonla Yola Devam Ediyor
28 Eylül 2017 - 17:16 'de eklendi ve 3064 kez görüntülendi.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig’de İstanbul’da oynadığı maçlarda Beşiktaş’ın yanında olan TEMSA, şimdi bu birlikteliği deplasman maçlarına da taşıyor. Beşiktaş, TEMSA ile olan sponsorluk anlaşmasını uzattı. TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, toplantı sırasında Beşiktaş Sompo Japan’a da sponsor olmak istediklerini belirterek, Başkan Fikret Orman’ı şaşırttı. Orman, “Bu bana sürpriz oldu. Beklemiyordum ama çok mutlu oldum” dedi

2016 yılında startı verilen ve artarak büyüyen işbirliği süreci, düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Fabricio Ramirez ve Dusko Tosic’in de yer aldığı basın toplantısına Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Orman ve TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik katıldı.

ORMAN: TEMSA İLE İŞBİRLİĞİMİZ ÜLKE SINIRLARININ DIŞINA ÇIKIYOR

TEMSA ile geçen sezon keyifli bir yolculuk yaşadıklarını belirten başkan Fikret Orman, “Geçen sene TEMSA ile bir yolculuğa çıkmıştık. O yolculuk keyifli ve çok da rahat geçti. Koltuklar rahattı, araç sarsmadı. Şampiyon olarak ligi bitirdik. Bu yolculuğa devam etmek arzusundaydık. Bu sene de anlaşmamızı yeniledik. Türkiye’nin en önemli yerli markalarından TEMSA ile böyle bir anlaşma yapmaktan çok memnunum.” diye konuştu.

 

Siyah-beyazlı takımın yurt içinde ve yurtdışında TEMSA’nın Beşiktaş logolu otobüsleriyle taşındığını ve bunun iki kurumun da prestijini yükselttiğini söyleyen Orman, “Bize güvendikleri için TEMSA ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah bizi Şampiyonlar Ligi finaline götürürler.” ifadelerini kullandı.

“NAPOLİ’DE LOGOLU OTOBÜSÜ GÖRMENİN DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ”

Başkan Orman, marka değerine çok önem verdiklerini belirterek, “Marka değerini yukarı çıkardığımız zaman beraber çalıştığımız şirketleri de çıkarıyoruz. Şirketler bir şeyler daha kazandırmak istiyor. Porto’da, Napoli’de TEMSA markalı bizim logomuzla otobüslerin gezmesinin bana ve taraftarıma verdiği haz bedelle alınamaz. Onu daha çok önemsiyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

ÇELİK: “BEŞİKTAŞ’IN BAŞARILARININ PARÇASI OLMAK BİZE MUTLULUK VERİYOR”

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ise yaptığı açıklamada Beşiktaş’ın başarılarının parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Geçen yıl yaptığımız işbirliğinden Beşiktaş’ın ulaşımının sağlanmasına katkıda bulunduk. Hem başkan hem futbolcular otobüsten memnunlar. Tolga Zengin otobüs kabininden çıktığında ‘Böyle kabin görmedim’ demişti. Bu yorumlar da bize cesaret verdi. Beşiktaş’ın gideceği her yere otobüsümüz var. Beşiktaş 2 yıldır TEMSA 4 yıldır şampiyon. Bunun beraber devam etmesini istiyoruz. Beşiktaş’ın başarılarının parçası olmak bize mutluluk veriyor.”

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER