Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Anadolu Isuzu’ya Tasarım Ödülü

Avrupa’dan sonra Türkiye’de de Isuzu’ya ödül

Anadolu Isuzu’ya Tasarım Ödülü
25 Aralık 2021 - 0:44 'de eklendi ve 641 kez görüntülendi.

Ağustos ayında BIG SEE Awards 2021’de Product Design kategorisinde ödüle layık görülen Isuzu’ya bir ödül de Türkiye’den.

Design Türkiye Yarışması’nda Anadolu Isuzu’ya “İyi Tasarım” ödülü

Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, “AR-GE çalışmalarıyla ve geliştirdiğimiz yeni teknolojilerle ürettiğimiz doğa dostu araçlarımıza, Tasarım Ofisimiz fark yaratan, güçlü, göz alıcı ve akılcı çizgilerle eşsiz bir değer katıyor” dedi

Anadolu Isuzu, çevre dostu CNGteknolojisi ile segmentinin öncüsü olan Kendo/Interliner CNG modeli ile Design Türkiye Endüstriyel Tasarım Ödülleriyarışmasında Ulaşım Araçları kategorisinde İyi Tasarım Ödülünü kazandı. Anadolu Isuzu’ya ödülü Design Week etkinliği kapsamında düzenlenen törenle verildi.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, ürettiği çevreci ve yenilikçi araçlarıyla yerel ve global ölçekte elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye devam ediyor. Anadolu Isuzu’nun çevre dostu CNG motor teknolojisinin yanı sıra akılcı ve göz alıcı tasarım özellikleri ile segmentine öncülük eden Kendo / Interliner CNG modeli, Design Türkiye Endüstriyel Tasarım Ödülleriyarışmasında Ulaşım Araçları kategorisinde İyi Tasarım Ödülünü ödülünü kazandı. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen organizasyonda Isuzu Kendo’nun ödülü, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve TİM Başkanı İsmail Gülle’nin katılımlarıyla 17 Aralık Cuma günü İstanbul’da düzenlenen Design Türkiye Endüstriyel Tasarım Ödül Töreninde verildi.  

Ticaret Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle gerçekleştirilen Design Türkiye Endüstriyel Tasarım Ödülleri, kullanıcı ihtiyaçlarını gözeten, ürüne katma değer ve rekabetçi üstünlük kazandıran tasarımları ödüllendirmeyi, iyi tasarlanmış ürünlerin topluma ve endüstriye sağladığı faydaları görünür kılmayı amaçlıyor.

 

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER