Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Anadolu Isuzu İspanya’da

Anadolu Isuzu İspanya’da
26 Ocak 2021 - 19:12 'de eklendi ve 1286 kez görüntülendi.

Anadolu Isuzu’nun İspanya’daki distribütörü Mobilitybus, 22 adetlik siparişin ilk araçlarını MONBUS’a teslim etmeye başladı.

Anadolu Isuzu tarafından ihracatı yapılan toplam 22 ISUZU’dan 21’i Turkuaz modeli ve diğeri NovocityLife serisi.

21 adet Turkuaz model teslim edilecek .7.8 metrelik midibüsler prestijli 186 beygir ISUZU motoru ve ISUZU otomatik şanzımanılı. ISUZU NEES şanzımanı, 6 vitesli otomatik şanzımandır.Isuzu bu şanzıman ile özellikle bölgesel ve şehir içi yollarda düşük yakıt tüketimiyle sürüşü kolaylaştırarak karlı bir araç haline getiriyor.Araçlar 33 yolcu ve ayrıca ayakta 6 yolcu ile toplam 39 kişilik kapasitesi bulunuyor.

İhraç edilen araçların büyük bir kısmı tekerlekli sandalye asansörü donanımına da sahip.Minimum dönüş yarıçapı ve mükemmel manevra kabiliyeti sayesinde hem de dar ve virajlı yollarda seyahati sağlayan çok yönlü bir midibus.

İspanya’ya bir adet, NovocitiLife.Şehir içi serisi olan midibus 21 oturma yeri ve 39 ayakta yolcu kapasiteli, 8 metre uzunluğunda, alçak tabanlı bir şehir aracı.Büyük manevra kabiliyeti ve yüksek kapasitesi nedeniyle özellikle zor güzergahların bulunduğu şehirlerde kentsel ulaşımda alternatif bir midibus.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER