Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Anadolu Isuzu Endülüs’ü Feth Ediyor

Anadolu Isuzu Endülüs’ü Feth Ediyor
21 Mart 2021 - 18:05 'de eklendi ve 936 kez görüntülendi.

Polonya, İtalya, Yunanistan, Fransa, Çekya, Sırbistan ve Gürcistan gibi pazarlardan sonra İspanya’nın León ilinde bulunan Ponferrada’ya yeni otobüsler Anadolu Isuzu’dan.Anadolu Isuzu’nun yurtdışında hizmet veren modeli Isuzu Novociti Life, alçak tabanıyla, değişen ihtiyaçlara yönelik bir çözüm olarak tasarlandı.

İspanya’nın León ilinde bulunan Ponferrada’ya Anadolu Isuzu Mobility Bus 8 metre uzunluğunda ve 60 yolcu kapasiteli 4 yeni NovocitiLife teslim etti.Ponferrada’da belediye şehir içi ulaşım hizmetini sağlayacak olan otobüsler yine Türkiye’den ihrac edilidi.

Anadolu Isuzu 2019 yılı sonlarında giriş yaptığı İspanya pazarında büyümeye devam ediyor. Pandemiye rağmen yurtdışı pazarlardaki konumunu her geçen gün güçlendiren Anadolu Isuzu, İspanya pazarında kısa sürede başarılı bir projeye daha imza attı. Ponferrada Belediyesi ihalesini kazanan Anadolu Isuzu, bu doğrultuda kentte hizmet vermek üzere 4 adet Novociti Life teslimatı gerçekleştirdi. Teslimat töreni 15 Mart 2021 tarihinde Ponferrada Belediyesi’nin otobüs parkında düzenlendi. Törene marka İspanya distribütörü Mobility Bus yetkilileri ve Anadolu Isuzu Batı Avrupa Danışmanı Jean Louis Coppieters’in yanı sıra Ponferrada Belediye Başkanı Olegario Ramon ve Servis Müdürleri Susana Garcia katıldı.


Ponferrada’yı Isuzu’lar Taşıyacak

Ponferrada Şehir Meclisi, şehir içi ulaşım için önümüzdeki iki yıl için 5 milyon avroluk “köprü sözleşmesi” ihalesine çıkardı.Yerel şirket Aupsa , Ponferrada şehrinde kentsel ulaşım ihalesini kazanarak filosuna 4 adet 8 m uzunluğunda 21 koltuk ve 39 ayakta kapasiteli ISUZU NovocitiLife yatırımı yaptı. Araçlar, en son teknoloji özellikleriyle ( diğer yeniliklerin yanı sıra USB, Wi-Fi veya bilgi ekranları aracılığıyla şarj etme ) engelli kişiler ve yardım sistemleri için erişim rampaları ile donatılmıştır. .Düşük tüketim tüketimi ve Allison otomatik şanzıman ile mekanik düzenlemesi, düşük işletme maliyetleri sunuyor.

Anadolu Isuzu İSPANYA

Mobility Bus Spain Ticari Direktörü Ismael Gómez ;

”İspanya’nın her yerinde 22 servis noktamız var ve müşterilerimizin ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunu çözüme kavuşturmasına olanak tanıyan yeni hizmetleri de ağımıza dahil etmeye devam edeceğiz.
Aynı şekilde Isuzu Otobüsün hemen hemen tüm Avrupa pazarlarında mevcut olduğu göz önüne alındığında, markanın 26 farklı ülkede 132 servis noktası bulunan uluslararası ağı da mevcuttur.Anadolu ISUZU’nun İspanya resmi otobüs distribütörü olan Gomez,2017 yılında üretilen Novocitilife, teslim edilen yaklaşık 500 araçla, birçok Avrupa şehrinde hem operatör hem de yolcuların konforu için mükemmel kalitesini,kanıtladı kanıtlamaya da devam ediyor” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER