Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Almanya’dan Tüm Ulaşım Araçlarına Yeni 49 Euroluk Biletler Geliyor

Almanya’dan Tüm Ulaşım Araçlarına Yeni 49 Euroluk Biletler Geliyor
21 Ekim 2022 - 16:54 'de eklendi ve 763 kez görüntülendi.

Almanya da 9 euroluk biletlerin ardından 49 euroluk yolcu biletleri gündemde. Biletlerin şimdilik şehir içi ulaşım için geçerli olan bir bilet olduğunu belirtmekte fayda var. Ancak yeni kampanya ile 49 euroluk biletlere,9 euroluk bilette olduğu gibi,hızlı tren (ICE veya EC) ile ülkeler ve şehriler arası yolculuklar dahil değil.Taraflar 49 avroluk yeni biletler şehirler arası otobüslerin ”olmazsa olmazı” olmalı diyor.

9 euroluk bilet, Alman şehirler arası otobüs şirketi Flixbus’un yaz sezonunda ciddi yolcu kaybettirdi.Şimdi şirket gündemde olan 49 euroluk bilet kampanyasından yararlanmak istiyor.

9 euroluk biletler ile turistler ve Almanlar için otobüs ve tren yolculuğu geçen yaz hiç olmadığı kadar ucuzdu.Almanya yeni yardım paketinin üç aylık dönemindeki kadar ucuz olmayacak ama toplu taşımayı biraz daha çekici kılacak hâle getirerek 49 euroluk bilet kampanyası yapacak.

Flixbus ; 49 Euro’luk bilet kampanyasında yaz aylarında olduğu gibi, tekrar müşteri kaybetmemek için kampanyaya dahil olmak istiyor. Ücret söz konusu olduğunda, Flixbus patronu André Schwämmlein, küçük ve orta çift haneli milyon euro aralığında bir miktar tahmin ediyor,Ancak şunu da açıkça belirtiyor: Şirketin bildirdiği gibi, federal ve eyalet hükümetlerindeki görüşmeler zaten devam ediyor. Şehirler arası otobüsleri de, Almanya’daki en sürdürülebilir toplu taşımayı teklife ekleyecek,ayrıca otobüsler de krizde tek mevcut alternatif olduğu kırsal alanlar, gelecekte milyonlarca insan için değer katacaktır.Çevre dostu şehirler arası otobüsleri, yeni teklifin bir parçası olarak özellikle kırsal kesimdeki insanlar için toplam maliyetin çok altında büyük bir katma değer sunacak” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER