Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Alman Otobüs Taşımacılığında Rekabet Başladı

Alman Otobüs Taşımacılığında Rekabet Başladı
20 Haziran 2019 - 17:35 'de eklendi ve 2068 kez görüntülendi.

Pinkbus ile Almanya şehirler arası otobüs taşımacılığı renkleniyor. Pinkbus fikri altı yıl önce Christian Höber tarafından yaratıldı. On iki yıldır kullanıcı deneyimi uzmanı olarak çalışan uzun süredir arkadaşı Tino Engelmann ile birlikte projeyi gerçekleştirdi.Berlin-Münih veya Münih-Dusseldorf hattında yeni yeni bir şirket daha çalışmaya başladı.

Berlin-Münih veya Münih-Dusseldorf , Pinkbus’un iki CEO’su Christian Höber, sektör dergisi Omniburevue ile yaptığı söyleşide ;

Pinkbus.de CEO’su Christian Höber ;

Rekabetten ikinci büyük farkımız ise sabit fiyat.Şu anda sunulan üç sefer de 25 Euro sabit ücret politikamız var. Ne zaman rezervasyon yaptığınız önemli değil. Örneğin, fazla bagaj veya rezervasyonlardaki değişiklikler için ek ücret alınmıyor.Bununla birlikte, bisikletler henüz taşıyamıyoruz ama ayrıca tekerlekli sandalye kullananlar doğrudan rezervasyon yaptırabilirler otobüsler engelli yolculara da hizmet veriyor. 

Pinkbus şu anda NWO’ya (Verband Nordrhein-Westfälischer Omnibusunternehmen eV) ait dört otobüs şirketinden oluşmaktadır. Bu şirketler Pinkbus’a ortak hissedarlar, yani şirketin başarısında doğrudan yer alıyorlar. Gelecekte, Pinkbus Almanya’nın tüm büyük şehirlerinde doğrudan bağlantılarla hizmet vermek istiyor.Köln Frankfurt, Hamburg ve Stuttgart ikinci bir dalgada birleşecek.

Peki Pinkbus, örneğin Flixbus’tan farklı ne yapmak istiyor? Talep üzerine Christian Höber, maksimum genişleme aşamasına ulaşılsa bile otobüs ortaklarının sayısının fazla olmayacağını açıkladı. Pinkbus birkaç ortakla birlikte büyümek istiyor. Pinkbus için pazarda uzun süreli ve tecrübeli ortaklar aranıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER