Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Aker Turizm’e 10 Travego

Aker Turizm’e 10 Travego
05 Şubat 2018 - 13:17 'de eklendi ve 3502 kez görüntülendi.

Aker Turizm 10 adet Travego aldı İstanbul Merkezli, yurtiçi ve yurtdışı turizm taşıma ve tarifeli hatları olan Aker Turizm ve Deryatur Uluslararası Otobüs İşletmesi şirketi; Mercedes-Benz Türk Yetkili Has Otomotiv’den 10 adet Travego 15 SHD otobüs satın alarak tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Bu teslimat ile birlikte 130 adedi aşan filosundaki Mercedes-Benz marka otobüs sayısı da 40 adede ulaştı.

Mercedes-Benz Türk’ün Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonu Grup Müdürü Murat Kızıltan, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, Aker Turizm Yönetim Kurulu’ndan Şevket Ak, Emre Ak, Cengiz Gayret ve Ahmet Paylan katıldılar.

 

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, tören sırasında yaptığı konuşmada ; “Değerli iş ortağımız Aker Turizm ile bir kez daha işbirliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz bugün. 10 adet Mercedes-Benz Travego 15 SHD alımı için kendilerini tebrik ediyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz, bol kazançlı ve hayırlı olmasını diliyoruz. Has Otomotiv bayimize ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler yetkililerine bu satış için gösterdikleri emek ve destekleri için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül konuşmasında, “Aker Turizm’i bu yatırımlarından dolayı tebrik ediyorum ve hepimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İşbirliğimizin gelecekte de yeni yatırımlarla devam etmesini ümit ediyorum” dedi

Aker Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Ak ise ; “2018 ile sektörde 50. yılımızı geride bırakmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Gelişen sektör ihtiyaçlarını ve teknolojiyi takip eden bir işletmeci olarak geleceğe güvenle bakıyoruz. Çok zor geçen iki sezonu arkamızda bırakırken; içinde bulunduğumuz ve de taşıma kolu olarak önemli bir aktörü olduğumuz turizm sektörünün iyi bir sezon geçireceği kanaatindeyiz. Yatırımlarımızı 50. yılımızda araç parkına ekleyeceğimiz 50 yeni araçla taçlandırmayı hedefliyoruz. Bu yatırımın ilk aşamasında da hem yurtiçi hem de yurtdışı operasyonlarımızda kullanmak üzere, Mercedes-Benz’in ürettiği otobüsler içerisinde düşük yakıt tüketimi ile en yüksek güvenlik donanımlarına sahip, en konforlu Travego araçları tercih ettik. Bu yatırımımızda yanımızda olan Has Otomotiv yetkililerine, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış yetkililerine ve Mercedes-Benz Finansal Hizmetler yetkililerine, hedeflerimize daha uygun ve güzel şartlar ile ulaşmamıza verdikleri destek ve emek için teşekkür ediyoruz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER