Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Actros Plus’lar Yollarda

Actros Plus’lar Yollarda
28 Mart 2021 - 12:55 'de eklendi ve 1764 kez görüntülendi.

Mengerler Bursa’dan Özel Teslimat Türkiye’nin ikinci Actros Plus’ı Bursa’ya Satıldı.

160 araçlık filosunda bireysel işletmecilerle birlikte 90 adet Mercedes-Benz kamyon bulunan Marmara bölgesinin nakliye kooperatiflerinden Kaytazdere kooperatifi’nin tercihi Mercedes-Benz Actros PLUS oldu.

Kaytazdere kooperatifi başkanı sayın Halil Yanık 2021 yılında yatırımlarına Mercedes Benz ile devam ediyor.Mercedesin 2021 yılında çıkardığı plus paket Actros 1851 Güney Marmara da ilk olarak Halil Yanık tarafından Mengerler Bursa’dan alındı. Araçta standart Actros 1851’e ek olarak Çelik Jant,elektrikli perde,kablosuz telefon şarjı,uzun kısa far sensörü,led ambiyans aydınlatma,büyük ekranlı göstergeler,led stop lambası,solostar muavin koltuğu ve en önemli özellik olarak ileri aktif güvenlik paketi bulunuyor.

Teslimat töreninde Bursa Mengerler satış müdürü Afşin Yücel; ”İleri aktif güvenlik paketinin geleceğin ayak sesleri olduğunu, en başta araçta kör noktalara yerleştirilmiş sensörler sayesinde kaza riskini en aza indirmesinin, ayrıca yarı otonom sürüş ile araçta şöför hatalarını en aza indirmesi sayesinde tüm markalar içinde araçlarda yapılmış güvenliğe ve konfora yönelik en önemli geliştirme olduğunu vurguladı. Teslimat töreninde Halil yanık araçları konfor ve yakıt tüketimindeki avantajları ve 2. El değerini düşünerek yatırım yaptığını belirtti. Filosunda 3 adet Mercedes bulunan Halil bey diğer araçlarınıda Mercedes markası ile değiştireceğini söyledi. Güney marmaranın ilk Plus paket Actros 1851 teslimat töreninde araç sahibi Halil Yanık, Ahmet Peker Mengerler Bursa Afşin Yücel ve Tolga Ekti hazır bulundu. Hayırlı olmasını dileriz.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER