Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Actros Kervanına Katıldı

Actros Kervanına Katıldı
05 Nisan 2022 - 19:43 'de eklendi ve 1481 kez görüntülendi.

Keskin Kartal ve Ulu Uluslararası Nakliyat Mercedes-Benz Türk arasındaki işbirliği 20 adetlik teslimatla daha da güçlendi.Keskin Kartal Uluslararası ve Ulu Uluslararası Nakliyat firmalarına alımı yapılan toplamda 20 adet ACTROS L 1851 LS, düzenlenen törenle teslim edildi.

Türkiye’nin gözde transpot şirketlerinden Keskin Kartal ve Ulu Uluslararası Nakliyat Actros kervanına katıldı.Şirket kuruluşundan bu yana başta Avrupa ülkelerine frigorifik gıda nakliyeciliği yapıyor. Bolu Merkezli KESKİN KARTAL ve ULU firmaları Haccp kurallarına uygun soğuk zincir yaş meyve sebze taşımacılığı yapıyor. Firmalar gıda taşımacılığı ile birlikte GDP ( Good Distrubution Practices) kurallarına uygun tıbbi ilaç taşımacılığı ve kargo taşımacılığı alanında da hizmet veriyor. Şirketin yeni araçlarını bugün teslim aldı.

KESKİN KARTAL Uluslararası ve ULU Uluslararası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necati ÖZMEN “Bugün 20 adet Actros 1851 L’yi teslim alıyoruz. Yüksek standartları, Geniş servis ağı, kalitesi, güvenliği, performansı, yakıt tasarrufu, düşük işletme maliyetleri sebebiyle Bizlerin ve şoförlerimizin öncelikli tercihi oldu. Mercedes-Benz Actros modellerini filomuza katmaya devam edeceğiz. İsteklerimiz doğrultusunda üretilen bu özel Actros 1851’L’lerin filomuza dahil edilmesinde emeği geçen Mercedes-Benz Türk yetkililerine, Mercedes-Benz Türk Bayii Hasmer otomotive şirketimiz adına teşekkür ederim. Her iki taraf içinde Hayırlı olsun. Bu bir başlangıç” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER