Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Truck Fest Türkiye’ye Yoğun İlgi

Truck Fest Türkiye 2024
Türkiye’nin en özelleri, Bursa İznik gölünde buluştu. Festival de eski ve yeni birbirinden özellikli çekiciler yer aldı.

Truck Fest Türkiye’ye Yoğun İlgi
22 Temmuz 2024 - 20:50 'de eklendi ve 605 kez görüntülendi.

Türkiye çekici festivali,20-21 Temmuz tarihlerinde Bursa Orhangazi’de düzenlendi. Sosyal medya da “Truck Fest Türkiye 2024“ daveti ile başlayan etkinliğe, nakliyeciler dışında sektörde önemli bir pazara sahip, Koçkar Krom ve Sel Trucks gibi özel tasarımcılar ve tedarikçiler de katıldı. Hayranlar, şoförler ve aileler ayrıca bölge halkınında yoğun ilgisini çeken festival 2 gün sürdü. Etkinliğin düzenleyen ve çağrısı ile yüzlerce özel araçlara sahip nakliyecileri bir araya getiren İlyas Artan, etkinliğe katılan hayranlar, şoförler ve aileler ayrıca bölge halkının da yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ve bu ilgiden de memnun olduklarını belirtti.

Etkinliği düzenleyen İlyas Artan, Avrupa ülkelerindeki gibi Türkiye’de de bu festivalleri, bir kültür haline getireceklerini belirtti ayrıca Artan ; “Bizim için güzel bir etkinlik oldu meslektaşlarımızla etkileşimimiz daha da pekişti. Sektörümüzde farklılık sektörümüzün dışındaki insanlarında ilgisini çekiyor. insanlar bu kadar heyecanlı bir etkinliği merak ediyorlar, aileleri birlikte geliyorlar, araçları inceliyorlar. Amacımız insanlara tırları sevdirmek neler yaptığımızı göstermektir ve paylaşmaktır.“ dedi.



Etkinliği düzenleyen ve çağrısı ile yüzlerce özel araçlara sahip nakliyecileri bir araya getiren İlyas Artan,etkinliğe katılan hayranlar, şoförler ve aileler ayrıca bölge halkının da yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını ve bu ilgiden de memnun olduklarını belirtti.

Festivale katılanlar ise; Girişimci ve şoförler ayrıca ilgili kişilerin haricinde, Truck Fest Türkiye etkinliğine üreticilerinde Avrupa ülkelerinde olduğu gibi katılması tamamlayıcı bir unsur olabilir. Herkes için için özel bir zevk olduğu konusunda fikir birliğimiz var. Bizler özel araçlara sahip olmak ve üreticilerin neler yapabileceği konusunda bu tür etkinliklerde üreticilerle daha çok iletişim halinde olmak istiyoruz, sonuçta hedef kitleleri biziz“ dedi.

Festivala Ait Videoları Linkden İzleyebilirsiniz https://www.instagram.com/magazinulasim/

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER