Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

DAF Trucks Truck Of The Year 2022

DAF Trucks Truck Of The Year 2022
17 Kasım 2021 - 19:32 'de eklendi ve 1914 kez görüntülendi.

Yeni DAF XF XG VE XG+ PLUS ailesi tamamı ile baştan aşağıya yeni serisi ile rakiplerine meydan okudu.

DAF Trucks 2022 Yılının kamyonu seçildi 150 oy farkla ”Uluslararası Yılın Kamyonu” bir diğer isimle ”Truck Of The Year 2022” ödülünün sahibi oldu.

Yeni nesil DAF’lar,jüri tarafından 2022 Yılının Uluslararası Kamyonu seçildi.Prestijli ödül, Fransa’nın Lyon kentinde düzenlenen Solurrans;Kentsel ve Karayolu Taşımacılığı Çözümleri Fuarı’nda düzenlenen basın gününde,DAF Trucks başkanı Harry Wolters’a takdim edildi.

Uluslararası Yılın Kamyonu (IToY) kurallarına göre, yıllık ödül karayolu taşımacılığının verimliliğine en büyük katkıyı sağlayan, son 12 ayda pazara sunulan kamyonlara (ve çekici) veriliyor. 

Teknolojik yenilik, konfor, güvenlik, sürdürülebilirlik, yakıt ekonomisi, çevresel ayak izi ve Toplam Sahip Olma Maliyeti (TSO) dahil olmak üzere birçok önemli kriter dikkate alınıyor.

DAF XF XG XG+ Plus ; Avrupa birliği yeni çekici ve kamyon standartlarını belirleyen yönetmelik ve kanunlarla birlikte DAF Trucks,taşımacılığın gelişimine önemli ölçüde katkıda bulunan ve sürücülerin çalışma standardını önemli ölçüde yükseltmiş oldu.DAF,tamamen yeni serisi ile birlikte rakipsiz oalrak rekabeti de oldukça geride bıraktı.DAF Trucks, DAF XF/CF sonuncusu 2018’de olmak üzere toplam altı kez Yılın Kamyonu ünvanını ve ödülünü kazandı. 


SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER