Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Mercedes Benz Türk’den Geleneksel İftar Yemeği

Mercedes Benz Türk’den Geleneksel İftar Yemeği
15 Mayıs 2019 - 18:00 'de eklendi ve 1428 kez görüntülendi.

Her yıl geleneksel olarak halk otobüsçü esnafıyla gerçekleştirilen iftar yemeği bu yıl da devam etti. Mercedes Benz Türk bu yıl 13 Mayıs Pazartesi Şazeli Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine Mercedes-Benz Türk Şehiriçi Otobüs ve Kamu  Satış Müdürü Orhan Çavuş, TÜM Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ÖZULAŞ Başkanı Göksel Ovacık, İstanbul Toplu ulaşım otobüsçüler Derneği (İSTOD) Başkanı Zakir Uzun ve çok sayıda halk otobüsçüsü katıldı. İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Mercedes-Benz Türk Şehiriçi Otobüs ve Kamu Satış Müdürü Orhan Çavuş, halk otobüsçüsünün her zaman yanında olmaya  ve yeni işbirlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini belirtti. 

Esnafların Yeni Tericihi Mercedes-Benz CONECTO

Gelenekselleşen Mercedes-Benz Türk iftarına katılan CONECTO ilgi odağı oldu. İftar öncesi ve sonrasında esnafın salon dışına getirilen CONECTO’ya ilgisi yoğun oldu. esnafın tek tek incelediği araç katılımcılardan tam not aldı. Özellikle iftar saatine kadar ki süreçte Mercedes-Benz Türk ekibi, yeni CONECTO hakkında tüm detayları esnafla paylaştı.

İstanbul Hoşdere Fabrikası’nda üretilen yeni CONECTO birçok özelliği ile rakiplerinden ön plana çıkıyor. Özellikle ömür boyu maliyet avantajı ve yakıt tasarrufu sayesinde yeni CONECTO esnafın takdirini toplamaya devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER