Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

60 Milyonluk Yatırımla Venn Turizm Yollarda

60 Milyonluk Yatırımla Venn Turizm Yollarda
04 Ocak 2023 - 14:51 'de eklendi ve 5913 kez görüntülendi.

Venn Seyahat 81 ŞehirE Ulaşım Sağlayacak

Şehirlerarası ulaşımda Diyarbakır’ın markası olan Venn Seyahat, tanıtım toplantısı yaptı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nde yapılan lansman toplantısında konuşan Venn Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Doğmuş, toplamda 60 milyon TL’lik yatırım ile ulaşım sektörüne girdiklerini önümüzdeki günlerde, İstanbul – Ankara, İstanbul – Antalya ve Bursa – Ankara seferleri ulaşım hizmetine başlayacaklarını belirtti.

Şehirler arası otobüs ve yolcu taşımacılığı sektörüne Diyarbakır’dan bir yeni firma daha.Venn Seyahat tanıtım toplantısını yaptı. Tanıtım toplantısında Venn Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Doğmuş, ”60 milyon TL’lik yatırım ile ulaşım hizmetine başladıklarını ve Diyarbakır’dan 81 şehire taşımacılık yapmayı hedefliyoruz” dedi.

”Ulaştırma sektöründe konforlu ve kaliteli bir deneyim yaşatıyoruz”

Doğmuş, turizm dünyasında önemli bir yatırım ve marka olma yolunda Venn Seyahat olarak sektöre adım attıklarını belirterek, “Diyarbakır’da ulaşım ve ulaştırma sektöründe bilinirliğimiz ve tecrübemiz ile yıllardır yanı başınızda sizlere konforlu ve kaliteli bir deneyim yaşatıyoruz. Şimdi bu deneyimi ve profesyonelliğin çıtasını yukarıya taşımak için sizlerle yepyeni bir markayı, Venn Seyahat’i tanıştırmak istiyoruz. Bugün kaliteli ulaşım araçları, nitelikli personeli, vizyoner yönetim kadrosu ile Venn Seyahat farkını ortaya koymak ve fark yaratmak için sizlerle buluşuyor! Seferleri ile ülkemizin en önemli hayati noktalarına sizleri ulaştıracaktır. Çok yakında bu tecrübe ile 81 ilimizi hedeflediğimiz yatırımlarımız ile ülke çapında önemli bir marka olma yolunda ilerleyeceğiz” dedi.

”Venn 7 / 24 aktif bir şekilde güvenle yolculuk yapılabilmesi anlamı taşıyor”

81 ilde hizmeti hedeflediklerini ifade eden Doğmuş, ülke çapında önemli bir marka olma yolunda ilerleyeceklerini belirterek, “Firmamızda global bir isim, modern bir logo kullanmaya karar verdik. –  logomuzun anlamı v / / “ venn ismini ” taşıdığı gibi v harfinin yanlarında bulunan çizgilerin yol çizgilerini anımsattığını görüyoruz. Ayrıca logo tasarımında 7 / 24 aktif bir şekilde güvenle yolculuk yapılabilmesi anlamını da taşıyor.” İfadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER