Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

Galatasaray’ın Resmi Sponsoru TEMSA

Galatasaray’ın Resmi Sponsoru TEMSA
13 Şubat 2017 - 14:55 'de eklendi ve 2969 kez görüntülendi.

Galatasaray ve TEMSA iş birliğine yönelik 3 yıllık sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan’ın katılımı ile Türk Telekom Arena’da gerçekleştirildi. Sarı-Kırmızılı futbol takımı özel tasarlanan TEMSA Maraton otobüsü kullanacak.

Dursun Özbek, “Türkiye’nin iki güçlü markası işbirliğine imza atıyor. Galatasaray’ı anlatmaya gerek yok. Türkiye’nin en çok tanınan; enlerin ve ilklerin markası. Taraftarlarına sayısız mutluluklar yaşatmış, milyonlarca taraftarı olan ve iz bırakan markası. 112 yıllık geçmişi başarılarla dolu. Diğer tarafta TEMSA gibi Türkiye’nin iftihar ettiği ve sektöründe de başarı sınırlarımızı aşmış; 60’ı aşkın ülkede bayrağını havalandıran bir şirketimiz. İki markanın işbirliği daha büyük bir sinerji yaratacaktır. Galatasaray olarak işbirliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik ise törende yaptığı konuşmada, Türkiye’nin en önemli kulüpleri arasında yer alan ve Süper Lig’in güçlü takımlarından Galatasaray’ın tercihinin de TEMSA Maraton olmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Süper Lig 2016-2017 Turgay Şeren Sezonu’nda Galatasaray’a başarılar dileyen Çelik, Galatasaray’a teslim edilen TEMSA Maraton’un özelliklerini anlattı ve “Türkiye otobüs konusunda Avrupa’nın üretim merkezi. TEMSA da Türkiye’nin pazar lideri. Ürettiğimiz tüm araçlar ve Galatasaray’a teslim ettiğimiz araç da alanında lider. İlk aşamada futbol takımı için bir otobüs tahsis edildi. 3 yıl sürecek bir anlaşma. Basketbol ve voleybola da sponsorluğumuz olacak” dedi.

Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Selçuk İnan da “Otobüs konusu en çok bizi ilgilendiriyor. Sürekli yolculuk yapıyoruz. Bizi daha da rahat ettirecekler. Anlaşma her iki taraf için de hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

 

32835499126_561a9f92c5_b

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER