Türkiye  Ticari Araçlar İhtisaslaşmış İnteraktif Haber /Truck Bus Turkey

2021’in Lideri Hassoy Otobüs Grubu Oldu

2021’in Lideri Hassoy Otobüs Grubu Oldu
21 Şubat 2022 - 13:17 'de eklendi ve 1725 kez görüntülendi.

Mercedes Benz Türk bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar 2020 yılını otobüs satış adetlerinde Türkiye 1’ncisi olarak kapatmıştı.2021 yılında da sonuç değişmedi ve en yılın çok otobüs satışı yapan Mercedes-Benz Türk otobüs bayii Hassoy Motorlu Vasıtalar oldu.

Hassoy Otobüs Motorlu Vasıtalar ;

”…Zirvede kalmaya devam ediyoruz. Mercedes-Benz Lig 2021 Otobüs Satış Şampiyonu olduk. Tüm müşteri dostlarımıza, ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.” bilgi notunu sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Yaşanan,tedarik krizi ile ekonomik kriz ve salgının etkilerinin en çok hissedildiği otobüs sektöründe Hassoy için verimli geçti.2021 yılını toplam da 48 adetle kapattı.Hassoy otobüs satışlarında Mercedes-Benz Türk bayiileri içerisinde %25’lik pazar payına sahip.

Trabzon da düzenlenen ”MB 2021” ödül takdim törenine,Mercedes-Benz Türk Otobüs Pazarlama ve Satış yetkileri Ali Osman Ulusoy Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy,Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Selim Saral ve Otobüs Satış Müdürü Cenk Soydan katıldı.Otobüs grubu adına ödülü Hülya Ulusoy aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER